2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم .خداروشکر که بهتر شدین 🙏🏻🙏🏻 خستگی بعد از کرونا تا یه مدتی باقی میمونه ولی ان شاالله ب ...

آره طبیعیه.... 

فقط چون با دو تا بچه واقعا استراحت کردن سخته وگرنه خدارو شکر بالاخره میگذره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان دوشنبه انتقال دارم چکار کنم چکار نکنم خیلی استرس گرفتم دعا کنید واسم

سلام عزیزدلم مهم ترینیش اینه آرامش داشته باشی استرس از خودت دور کن دعا و ذکر بگو تا دلت آروم شه 

انشالله که همه چیز عالی پیش میره

چندتا جنین داری؟

من شب قبل انتقال و صبحش تا برسم مرکز تو ماشین اناناس خوردم کمپوتش منظورمه شنیده بودم خوبه 

همچی باز دست اون بالاسریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره طبیعیه....  فقط چون با دو تا بچه واقعا استراحت کردن سخته وگرنه خدارو شکر بالاخره میگذره... ...

انا جان سلام خوشحالم که پشت سر گذاشتین خوب خودتونو تقویت کنید تا انرژی بدنتون برگرده 

سلام  الحمداله كه بهتر شدين.انا جان من ازمايش ايمني انعقادي دادم ، انعقادي مشكل نداشتم ولي فقط ...

فدات گلم..... 

به لطف دعاهای صما دوستای گلم..... 

عزیزم خوب من خودم برا ایمنی همون یه ماه قبل شروع شد پردنیزولونام..... 

انشالله شمام جواب میگیری..... 

منتظر پایان شیرین انتظارتم عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز برام امپول پروسترژون وانوکسان دادن برای دوشنبه انتقال دارم استرویول استرماروین رو ادامه بدم یا ...

عزیزم داروهاتو باید طبق دستور دکترت پیش بری.... 

من خودم استرادیولم تا 14 هفته بود.... 

هر کسی بسته به شرایطش داروهاش تجویز میشه.. 

اونایی که انتقال دادن چجوری بوده داروهایشان

عزیزم همه که مشابه نیستن.... 

مثلا من دیدم بعضیا استرادیولشون قطع شده....

حتما تماس بگیر اما تا تماس بگیری قطع نکن..... 

طبیعیه جای نگرانی نیست برا منم هفته پنجم فقط ساک دیده شد ولی دو هفته بعد رفتم سونو قلب اگه بتونی ...

گلم دوباره هفته ی آینده ۵ شنبه وقت سونو دادن خدا خودش کمک کنه! 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم همه که مشابه نیستن....  مثلا من دیدم بعضیا استرادیولشون قطع شده.... حتما تماس بگیر اما ...

سلام انا جان خداروشکر که حالتون خوبه انشاالله سلامتی کامل رو بدست بیاری عزیزم مواظب خودتون باشید۱😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام دوستان من دیشب خون دیدم بعدش شد لکه قهوه ای امروز رفتم سونو دکتر گفت کیست داری ک اصلا تو آی وی اف کیست تولید نمیشه بعدم گفت عجیبه ک روز 18 انتقال کیسه آب تشکیل شده میگفت احتمالا تو پروسه درمان طبیعی باردار شدی ک تلقیح پیدا کردن مگه میشه همچین چیزی نگرانم خیلی

سلام عزیزم خوبی؟ پسرای گلت خوبن؟ زی زی جون پسرم چندروزه خیلی زور میزنه یبوست نداره ولی نفخ زیاد دار ...

سلام عزیزم قربونت برم خوبن سلام میرسونن🥰

ای جان پسر کوچولوت هنوز کولیک داره انشاالله تا 2ماه و 10 روزش خوب میشه ...

قطره چی میدی بهش؟؟ پدی لاکت روزی 5قطره و کولیک ایز یا کولیک اید موقع شروع درد نیم سی سی بهش بده

اگه خودت شیرش میدی موادغذایی نفخ دار و طبع سرد نخور مخصوصا میوه ها خیلی بد موثرن:هندوانه، گیلاس، زردآلو، موز و... 

میوه هایی مث طالبی آلو هلو انگور و... بخوری خوبه

لبنیات که نمیخوری مخصوصا شیرو ماست نخور،، ادویه بخصوص فلفل نخور،، حبوباتم نخور

زیره و رازیانه و نبات و آسیاب کن بعد هر وعده غذایی یه قاشق ازش بخور نفخ شیرت و میگیره

یه چیزی که من از یه دوستی شنیدم یه چند وقت پیش این بود که موقع بغل کردنش بچه رو به شکم بخوابونید و سرش روی دست چپ تون ، و دست راست رو از بین پاهاش بیارید روی قسمت روده ها فشار متوسطی بیارید و کمرش رو به شکم خودتون بچسبونید بچه دردش آروم میگیره حالا شمام امتحان کن انشاالله جواب بده

من که خیلی کارا و داروهای مختلفی امتحان کردم ولی تا دورش نگذره اون کارا آنچنان موثر واقع نمیشن ولی مثلا همون میوه ای که گفتم هردفعه گیلاس میخوردم بچم بدجور دلدرد می‌گرفت دیگه نخوردم برا همین میگم غذاها و رعایت کن تاثیر داره... 

انشاالله نینیت تا قبل 3 ماهگی دیگه کاملا خوب میشه🤲🤲😊😊