2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
ديرو يهووو از خاب پاشدم بدن درد ساعت٤ ام تب كردم باشه ميترسم از اتاق زياد برم بيرون غصم يكي دوتا ني ...

عزیزم خدا بد نده دیفن که خیلی از بچه میخورن و میگن اشکالی نداره ولی من که چند روز پیش سرفه شدید گرفته بودم فقط‌ قرقره کردم آخر شب، نمیدونی چقد خوبه برا گلو حتما قرقره کن... 

درمورد آزیترو هم اگه می‌ترسی،، با خیال راحت بجاش سفیکسیم بخور دروغ نگم نمیتونم بهت پیشنهاد بدم آزیترو بخور چون هیچکدوم از دکترام سر دوتا بارداری بهم ندادن آزیترو

ولی با اطمینان بهت میگم سفیکسیم هیچ اشکالی نداره خوردنش چون خودم مصرف کردم به تعداد زیاد ازش... 

آنقدر استرس نداشته باش هیچی نیست زودتر از اونچه که فکر بکنی خوب میشی فقط داروهات و به موقع مصرف کن و شک به دلت راه نده... انشاالله خیلی زود زود خوب و سرحال بشی🤲🤲🤲🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ازش ناراحت نشو میدونی چرا؟ ببین من ی خواهر مجرد داشم وقتی زنداداشام میومدن خونمون از اتاقش بی ...

آخی عزیزم. خوشبخت بشن الهی 🌹

نه داستان ما چیز دیگه ست این قصه سر دراز دارد ...

کلا بعضی آدمها تند و تیز و عشق حاشیه ان، همش دنبال داستان و حرف و حدیث هستن، فقط نباید به حرفا و کارهاشون دل بدیم وگرنه بدجور میفتیم توی دامشون 😅

از اون که ناراحت نمیشم تا الان هم نشدم ولی دیگه کم کم داره آرامش زندگیم رو مختل می‌کنه 😏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام  دوستان من شکمم درد میکنه  تیررمیکشه  دقیقا ببخشید زیر شکم روی واژن درد میکنه ...

سلام عزیزم، طبیعیه رحمت داره بزرگتر میشه ، تا آخر بارداری این درد هی میاد و میره

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ینی واقعااا نمیدونم چی بگم 😭😭 رنگ زدم رویان میگم متخصص بمن گفتن با دکتر زنانت ام مشورت کن بابت مص ...

عزیزم به چه امیدی زنگ زدی رویان🤔

اونا گاون مشاور نیستن که قربونت... من دوسال پیش که یه کیسه آبم پاره بود رفتم پیششون اصلا محل سگ بهم ندادن آخرم گفتن پریناتالوژیست مرکز بیمارستان آرشِ برو ببینتت باید بستری بشی

میخواستن بستریم کنن که کلا دوتا بچه هامو باهم سقط کنن همین... اصلا هیچ زحمتی به خودشون در قبال ما نمیدن بعد از مثبت شدنمون

من فرار و بر قرار ترجیح دادم از اونجا در رفتم گفتم اینا فقط میخوان بچه های منو بکشن

داروهایی که دکتر برات تجویز کرده رو بخور هیچی نمیشه نگران نباش حالا فکر کردی دکترای زنان خیلی بارشونِ؟؟؟ باز حداقل دکتر داخلی و عفونی یه تخصصی داره راجب داروهایی که ممنوعیت دارن تو بارداری... به هر حال اونم درسش و خونده که اینارو برات تجویز کرده😊

سلام عزیزم، طبیعیه رحمت داره بزرگتر میشه ، تا آخر بارداری این درد هی میاد و میره

خدا خیرت بده سحر جان، هیچ جوری آروم نمیشه؟؟ 

البته دراز میکشم دردشو کمتر حس میکنم 

توکل به خدا خودت چطوری عزيزم بهتر شدی؟؟ 

حالا که حرف خواهر شوهر 

من نه دارم و نه میشم 😄😄😄

چهارتا جاری دارم 

البته تهران که بودم آخر هفته ها خونه مادرشوهر همو می‌دیدیم و گوش شیطون کر رابطه ها خوب بود البته شایدم در ظاهر بوده هااا 

سحر جان آرامش خودت و نی نی قشنگت از همه مهم تر 

پس اصلا اهمیت نده بهترین کمرنگ کردن رابطس 

عزیزم به چه امیدی زنگ زدی رویان🤔 اونا گاون مشاور نیستن که قربونت... من دوسال پیش که یه کیسه آبم پا ...

اخه من دکتر عمومی رفتم و فقط با متخصص مشورت کردم انلاین 

حالا باز سعی میکنم انلاین با به متخصص داخلی دگ صحبت کنم  

الان اب نمک قرقره کردم به شربت برونکلد داشتم ریختم داخل اب اونم قرقره کردم بهترم تا دیفن هیدرامین بخره همسرم بیاره 

بخور ام میدم تا ببینیم چی میخواد خدا😍

اخه من دکتر عمومی رفتم و فقط با متخصص مشورت کردم انلاین  حالا باز سعی میکنم انلاین با به متخصص ...

انشاالله خیلی زود بهبود پیدا میکنی فکر میکنم سرماخوردگیت مثل چند روز پیشِ من خفیفه... با همون قرقره کردن دیفن و اگه لازم شد مصرف سفیکسیم یا آموکسی زود خوب میشی... 

من‌ ۱۱ هفته و ۳ روز انجام دادم.

اره ب منم گفت نذار هفته ت تموم بشه اواسطش برو

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم