باورت میشه نذاشت بعد عمل مادر شوهرم بیاد عیادتم؟؟؟!!!!!
اصلا یکارایی میکنه باور نکردنی بخدا مغز آدم سوت میکشه! زنگ زده مثلا حالمو بپرسه گفتم دکتر استراحت مطلق داده یهو برگشته میگه شما هم که همش دردسر هستین!!! 😧😧 شوهرت خالمو مسخره کرد که چقدر سر بارداری ناز داشت الان این بلا سر خودتون اومده!!!! یعنی باور کن چند ثانیه هنگ بودم قشنگ، خندیدم هیچی نگفتم !!!!
یکی نیست بگه آخه جز اینکه ماهی یکبار بخوای یه زنگی بزنی با چهارتا متلک و تیکه حال و احوال بپرسی دیگه چه دردسری برای شما داشتیم تا حالا؟؟؟ 😐
به همسرم گفتم تا الان خودم بودم حرفاش و بی شعوریاش رو چشم پوشی میکردم از الان به بعد دیگه بحث بچمه، نه میخوام ببینمش نه دیگه جواب تلفنش رو میدم. بهت گفتم که فردا نگی چرا.
اصلا خود شوهرمم خجالت کشید از حرفا و ادا اصول خواهرش ☹️
مادر شوهرم علنی برگشت گفت فلانی (دخترش) نمیذاره بیام عیادت میگه یه وقت مریض نباشن ازشون مریضی بگیری !!!! بعد خودش اولین نفر همه مراسمات بدون ماسک حضور داره 😐
مامانم بنده خدا امروز فرستادمش بره خونه هم یکم استراحت کنه هم به خواهر و برادرم برسه.
کار که کارگاه خودشه تلفنی کارها رو هماهنگ میکنه خواهرمم میره هر روز سر میزنه، چیکار کنه بنده خدا خودشم دلش طاقت نمیاره تنهام بذاره دورش بگردم من الهی همه مادرا سلامت و شاد باشند 🤲🌹