2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست
سلام گلم چرا خوب نیستی  خدا بد نده مراقب خودت باش

هیچی همش احساس تهوو دارم حالمو میگیره بدجور ادم باز بالا بیاره سبک میشه و حالش خوب میشه ولی وقتی همش احساسشو داری و بالا نمیاری خیلی اذیت کنندس هیچی بهم نمیچسبه 

توکل به خدا  آره مثلا گوشت و.. نمیتونم بخورم  بعضی از غذاها و بوها روانمو بهم میریزه&nbs ...

عین منی✋😐😐ظهر اسفند دود کردم الان اومدم جااسفندی و خالی کنم از بوش عوق زدم 😂😂🤦🤦اصلا دیگه شورشو دراوردم 😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی همش احساس تهوو دارم حالمو میگیره بدجور ادم باز بالا بیاره سبک میشه و حالش خوب میشه ولی وقتی همش ...

وای نگو تهوعش خیلی بده ب من ک خیلی فشار میاد دیگه اخراش گلومم زخم میشه تف میکنم خونی میشه  قشنگ حس میکنم کل دل و رودمو  بالا میارم 🥲

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
توکل به خدا  آره مثلا گوشت و.. نمیتونم بخورم  بعضی از غذاها و بوها روانمو بهم میریزه&nbs ...

منم با گوشت مشکل دارم 😯با سوپ و اش راحتترم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
هیچی همش احساس تهوو دارم حالمو میگیره بدجور ادم باز بالا بیاره سبک میشه و حالش خوب میشه ولی وقتی همش ...

عیب نداره باید تحمل کرد 

منم مثل خودتم حالت تهوع دارم شدید 

به قول خودت این آزار دهند‌س 

میگذره این دوران عزيزم 

عزیزم یادمه قبلا هم بی بی چک زدی گفتی منفی شده ؟ پس مطمئن باش ک این بی بی ها مثبته چون اثر hcgرفته ...

اره عزیزم زده بودم اما انداختم دور زود 

ان شالله که خدا شادم کنه تااخرش❤️

وای نگو تهوعش خیلی بده ب من ک خیلی فشار میاد دیگه اخراش گلومم زخم میشه تف میکنم خونی میشه  قشنگ ...

دیگه بخاطر فسقلیا باید تحمل کرد 🤗🥰😍این روزاام تموم میشه انشاالله یروزی بود میومدم نی نی سایت تاپیکارو میخوندم خانوما میگفتن ویار داریم تهوو امونمون و بریده من تو دلم میگفتم خدایا ینی میشه به منم یه بچه بدی من همه اینارو به جون میخرم .حالاام همه چی و تحمل میکنم فقط بخاطر بچه هام☺️💖 همه این روزا خاطره میشه برامون عزیزم ❤️

عیب نداره باید تحمل کرد  منم مثل خودتم حالت تهوع دارم شدید  به قول خودت این آزار دهند‌س& ...

اره بابا هممون شرایطمون نزدیک به همه تقریبا انشاالله تا چندهفته دیگه تمومه😁😁🤦

عزيزم خود دکتر سونو کرده؟؟  هماتوم نداشتی؟؟  استرس نداشته باش ما اکثرا لکه بینی داشتیم&n ...

بله گلم خوده دکتر معاینه واژینال انجام داد نه چیزی درمورد هماتوم نگفت حتی خودش هم درست گفت نمیتونم بگم برای چیه شاید جنین جذب رحمت نشده یا مال دیواره رحم هست کلا گمراهم کرد دیگه هیچی متوجه نشدم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بله گلم خوده دکتر معاینه واژینال انجام داد نه چیزی درمورد هماتوم نگفت حتی خودش هم درست گفت نمیتونم ب ...

برو سونو بیرون سونو های دکتر ها خوب نیستن 

اگه هماتوم باشه میگه بهت 

استراحت کن 

آب زیاد بخور 

خم و راست نشو فقط 

انشالله که خیر 

تهرانی برخوردش خیلی خوبه ولی مطب خش افتضاح شلوغه چندتاچندتامیرن تو خیلی هم باید منتظربشی نوبتت بشه و ...

عه پس اونجا هم شلوغه

حالا باز خوبه من بدون نوبت رفتم مطب نقشینه. همون موقع نوبتم شد و خیلی معطل نشدم 

گفت باردارا همیشه اول سونو میشن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها پامان رقیه اومد از سونو

خبر داد؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

عزیزان‌م منو ببخشید جواب تک تکتون رو ندادم ممنون بخاطر همدردی خیلی بهم کمک کردید خیالم از بابت فسقلی راحت شد فقط برام از ته دل دعا کنید دست تنهام این اوضاع خیلی بهم فشار آورده گاهی واقعا کم میارم با یه بچه اونم تنها حوصله اش سر میره هی بهانه گیری ،،! انشاالله هممون این روز هارو بخیر  خوشی رد کنیم 

برو سونو بیرون سونو های دکتر ها خوب نیستن  اگه هماتوم باشه میگه بهت  استراحت کن  آ ...

.

انشاالله عزیزم چاره ای دیگه بجز رفتن بیمارستان ندارم توکل برخدا ببینم آخر چی میشه

گلم دکتر گفته بود ده روز پیش کم کنم بشه یه آمپول یه شیاف  دوروز کردم ولی افتادم لکه بینی مجددا ...

چی بگم بازهرجورخودت صلاح میدونی عزیزم.ولی نگران نباش چیزی نمیشه.