2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
الا متخصص داخلی نمیشناسی ویزیت انلاین کنه؟

نه متاسفانه. منم یکی دو بار با متخصص زنان تو دکتر ساینا مشاوره گرفتم ک مفید بوده برام ولی داخلی رو نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الا ببین  فک کنم اون نامه کار خودشو کرد 😭😭😭 تروخدا بازم دعا کن الهی قسمت هممون شه ❤️

یاد روزایی میوفتم که فقط فقط نا امید بودی 

میگفتی مگه میشه 

جنینام ضعیف و... 

دیدی شد 

دیدی خدا بخواد هنه چی اتفاق میوفته 

این تجربه خوبی بود که توکل کنی به خدا 

یادت گفتم خدای ما خدای معجزه هاس و انشاالله برات معجزه میکنه 

پس لطفا لطفا باور مثبت و امید و توکل به خدا  رو بزار تو وهله اول 

بازم تبریک میگم بهت و امیدوارم این دوران رو به سلامتی طی کنی 

من شماره وات رویان رو دارم اگه نداری بدم بهت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد روزایی میوفتم که فقط فقط نا امید بودی  میگفتی مگه میشه  جنینام ضعیف و...  دیدی ...

عزیزم خدای بالاسر من شاهده که این همه ناامیدی من از سختیا و اونهمه اشکیه که من از اول زندگیم کشیدم میاد 

خودش میدونه چه روزایی اشک ریختم و خواستم ازش باالتماس کمکم کنه 😭شماتتم نکن عزیزم 

دارم شمارشو دیر جوتب میدن الان مشاوره میگیرم انلاین

دوستان بتای ۴ منفیه درست؟!

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
فک کنم زیر پنج منفیه عزیزم 😥

توی برگه آزمایش زده زیر بیست و پنج منفی.

من شنبه یک بودم.الان چهار.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عه پس من حتما اشتباه گفتم زیر ۲۵ منفیه  بی بی نزدی،؟

نه خب شنبه گفتن منفیه‌.ولی داروهاتو‌ ادامه بده، دو روز دیگه برو باز آزمایش.

ولی روز چهاردهم بی بی زدم منفی بود.امروز بیست روز گذشته

پس چرا گفتن باز بری ازمایش وقتی بتات یک بوده؟

نمیدونم.قبلا هم همینکارو کردن.سری قبل که منفی شدم.باز گفتن ادامه بده چهار روز دیگه برو.

الان من شیاف نذاشتم دیگه.امپولام هم نزدم.چون دیدم ۴ شده

عزیزم خدای بالاسر من شاهده که این همه ناامیدی من از سختیا و اونهمه اشکیه که من از اول زندگیم کشیدم م ...

دورت بگردم شماتت نمیکنم 

من کی باشم 

همه ما مشکل داشتیم 

درد کشیدیم 

حرف دوست و دشمن 

دلسوزی های بی مورد 

درکت میکنم چون همه ما کم و بیش شرایطمون یکسان بوده 

ولی امیدوارم این نی نی قشنگ مون خوش قدم باشه و تمام مشکلاتتون مرتفع بشه آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲🤲

باز بزار بچه ها بیان وارد ترن من زیاد سردر نمیارم

مممنون عزیزم😘

آنقدر میترسم از پریودی که قراره چند روز دیگه بیاد.چون سری قبل خیلی اذیت شدم

همیشه ب یادت بودیم عزیزم. منم مشهد خیلی دعات کردم ان شاالله خوش خبر میای گلم

سلام فاطمه جان خوبی زیارت قبول برگشتین از مشهد بسلامتی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏