2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
والا زنگ زدم گفت خانوم باید بری متخصص داخلی اون بگه واس بارداری ضرر داره ازیترو یا نه😐اصلا اعصاب ند ...

عجب دیگه آدم‌با این شرایط هروز نمیتونه پاشه بره دکتر‌ که😏 خودشون باید در حدی اطلاعات داشته باشن که سوالات ساده رو جواب بدن تا مردم سرگردون نشن😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينب و مامان رقيه ديشب ب ياسين رو اول ب نيت شمادوتا و بعد ب نيت بقيه خوندم ان شاالله زينب جون بيبى پ ...

قربونت برم من الان دیدم پیامتو❤️ان شالله اینهمه مهربونین برگرده ب خودت😍

عجب دیگه آدم‌با این شرایط هروز نمیتونه پاشه بره دکتر‌ که😏 خودشون باید در حدی اطلاعات داشته باشن که ...

رویان همینش بده دگ از اونجا میای بیرون عمرا بتونی باهاشون ارتباط مفید بگیری

حالا دیروز رفتم دکتر ازیترومایسین داده الان حس میکنم گلوم یکم چرک داره نمیدونم بخورم یا نخورم🥺

عزیزم نخور جز داروهای مجاز نیست به دکتر بگو شاید با یه داروی دیگه جایگزین کنه شایدم بگه بخور.

عزیزم نخور جز داروهای مجاز نیست به دکتر بگو شاید با یه داروی دیگه جایگزین کنه شایدم بگه بخور.

دکترم که تو مرکز رویانه زنگ زدم با مشاور صحبت کردم گفت برو متخصص داخلی اخه چطور دوباره پاشم برم بیرون😢

دکترم که تو مرکز رویانه زنگ زدم با مشاور صحبت کردم گفت برو متخصص داخلی اخه چطور دوباره پاشم برم بیرو ...

یکی از بچه ها اینجا شماره واتساپ رویانو داشت سوالی داشتی جواب میداد نمی‌دونم کی بود به اون پیام بدی شاید جواب داد اگه نشد با یه دکتر آنلاین صحبت کن 

باورم نمیشه 😭😭😭😭ای خدا

زینب جانم  از ذوق همین جوری دارم گریه می کنم😭 الهیییی هزاراااااان بار شکر. ان شاالله با بتای تپل بیای عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
زینب جانم  از ذوق همین جوری دارم گریه می کنم😭 الهیییی هزاراااااان بار شکر. ان شاالله با بتای ت ...

الا ببین  فک کنم اون نامه کار خودشو کرد 😭😭😭

تروخدا بازم دعا کن الهی قسمت هممون شه ❤️

مامان رقیه جون امروز نوبت سونو داره خدا کنه بیاد بماهم خبر بده خیالمونو راحت کنه😍 خدایا خودت دل مهر ...

از صبح همش ب یادشم ان شاالله خوش خبر بیاد😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فریناز جون ممنونم عزیزم خدا تودلیت رو سالم بیاره بغلت  و دوستان عزیزم که به فکرمین قربونتو ...

همیشه ب یادت بودیم عزیزم. منم مشهد خیلی دعات کردم ان شاالله خوش خبر میای گلم

الا ببین  فک کنم اون نامه کار خودشو کرد 😭😭😭 تروخدا بازم دعا کن الهی قسمت هممون شه ❤️

الهیی قربووووون امام رضا ع برم ک هیشکی رو دست خالی برنمیگردونه😭😭. ان شاالله 😍😍