2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهرای قشنگمممم 😍😍🤗🤗🤗🤗 همین چند روز که نبودمااا دلم براتون ی ذره شده🤩کلی بهتون عادت کر ...

به به 😍 به امید خدا ان شاالله خیلی زود نتیجه میگیری عزیزم 😍😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
به سلامتی عزیزم،مگه بتات چند بود؟ منم دیروز رفتم سونو گفت که رشدش خوبه خیالم راحت شد فقط پرسیدم دست ...

من روز یازده انتقال بتام۸۴۰بود بی بی چکمم از روز نه مثبت شد ،عزیزم نگران نباش انشاالله که سالم میاد بغلت ❤️❤️🤲

همه میگید انجام دادید خب کجا کدوم دکتر ؟ چه مرکزی؟

اینجا خیلی از دوستان رویان انجام دادن و راضی بودن .دکتر اسرافیلی توی بیمارستان عرفان .و مام 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیزم اره بلاخره منم به آرزوم رسیدم شکر خدا🥰😍 

خداروشکر .مبارکتون باشه 😍😍😍

من چون آندومتریوز دارم باید همیشه ال دی بخورم ک کیستم بزرگ‌نشه خدا رو شکر ک برای انتقال هام مشکلی از ...

مرسی عزیززم والا نمیدونم زنگ بزنم ببینم خودشون نظرشون همینه

دوستان کدوم مرکز در تهران از همه نظر بهتره؟

من از دکتر رزاقی راضی بودم چون همه چی چک کرد درسته منفی شد ولی همه کار برام کرد

شوهر من خیلی اسپرم ضعیفی داره خیلییییی ولی بهمن برام جنین درست شد بنظرم جنین شناس خوبی داره

سلام به همگی من امروز رفتم سونو .دوتا نی نی دارم قلبشونم تشکیل شده خداروشکر😍😍💖انشاالله روزی همه د ...

عزیزدلم مبارکت باشه انشالله زیر سایه پدر و مادر و با دل خوش بدنیا میان و با عشق بغلشون میکنی😍😍😍😍😍

مولتی ویتامین خوب برای مردا چیه ؟؟میخام بدم به شوهرم چون میخام تخمک کشی کنم .

ال کارنیتین بگیر خیلی مهمه حتما بخوره شبا هم کیسه یخ بزاره شوهر من یه ساشه هایی میگرفت مخصوصا تقویت اسپرم اقایون بود الان اسمش یاد نیست داروخونه بگی دارن خیلی عالی بود ولی خیلی هم گرون بود یه ساشه تو یه لیوان اب میریخت میخورد