2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم بالاخره خدا به منم نگاه کرد 😘😘  ممنونم گلم 🙏

عزیزم شما کی آزمایش دادین؟ من چرا ندیدم خبر مثبت شدنت رو ؟؟ 😍😍😍

دو روزه هی منتظرم یکی بیاد بگه مثبت شدم یکم روحیه م عوض شه 🥰

یا شایدم قبلا تبریک گفتم بهت ولی یادم نمیاد 🙈

حالا در هر صورت مباااارکت باشه عزیزممم، به سلامتی و دل خوش ان شاالله 😍🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
.خداروشکر.ممنون عزیزم خوبم خداروشکر.من شاید سه یا چهارماه دیگه وارد سیکل بشم اگه از الان اینارو بخور ...

برای انتقال فکر کنم همون 2 ماه قبلشم شروع به مصرف داروها کنی کفایت میکنه و بیش از اون فایده چندانی نداره... 

برای سیکل پانکچر دکترا میگن از 3، 4 ماه قبلش شروع کنید که موثر باشه... 

چون میگن جنین دختر قویتر از پسر بخاطرهمین .ولی خوب دیدم ریسک خیلی بالایی داره وهزینه زیاد. مرکز انج ...

والا زینب جان من هم prp کردم هم خراش انداختم بی فایده،🥺

این دفعه گفتم امپول چسب جنین بزنم که گفت ای وی ای جی گرفتی از اون خیلی قویتره نیاز نداره که کلا فعلا سیکلم کنسل شد🤦🤦

منم شیرو میزارم بیست دقه باشعله کم بجوشه .ده دقه کمه عزیزم بیست دقه بزار

بیا رندش کنیم نیم ساعت بذاریم🤣😀

من قبلا 5 دقیقه میذاشتم بجوشه دکترم گفت کمه 10 دقیقه بذار... 20 دقیقه زیاد نیست ته نمیگیره؟؟!!! 

برای انتقال فکر کنم همون 2 ماه قبلشم شروع به مصرف داروها کنی کفایت میکنه و بیش از اون فایده چندانی ن ...

فعلا نوبت ویزیت با دکترم و نوبت غدد گرفتم .اگه ازمایش ایمنی انعقادی و بگیرن ازم طول میکشه تا انتقال بدم.خودم فکر میکنم سه چهار ماه طول میکشه تا انتقال بدم.چون مشکل تی پی او هم دارم.اگه ماه آینده مشخص بشه انتقالم چقدر طول میکشه برنامه میریزم و مولتی ویتامین هارو میخورم.مرسی عزیزم از پاسخگویتون🙏🙏🌺🌺

خدا بخواد میشه به گرید نیست خیلیا با a منفی شدن فقط آرامش داشته باش و از خودش بخواه مطمین باش میده ب ...

سلام عزیزم 

خیلی تبریک میگم، امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی و نی نی را به سلامتی و دل خوش در آغوشت بگیری

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چقد خوب  ینی ۲۰ روز بعد بتای مثبت قلب تشکیل شد ؟  کاش به منم میگفتن ساک و قلب رو باهم بر ...

من ۵ هفته و چهار روز رفتم برای سونو ساک

قلب داشت

دیگه کارم راحت شد سونو قلب نرفتم

بعدش هفته ۱۰ رفتم گفتن هماتوم داری

😉

منم محلی میخورم همیشه مامانم درست میکنه ما کلا از مغازه نمیگیریم  مشکلی نداره زی زی جون ؟  ...

عزیزم من سر پسرمم فقط شیر و ماست محلی خوردم... الانم همینطور

تا حالا که خداروشکر مشکلی پیش نیومده انشاالله از این به بعدم به خیر بگذره

آخه پاستوریزه چه خاصیتی داره اونم تو ایران🥴توی ماستشون که وایتکس میریزن... تاریخارو که بعد منقضی شدن دوباره برمیگردونن کارخونه،، تاریخ قبلی از روش پاک میشه تاریخ انقضای جدید میزنن روش... اینه وضع مملکت ما

اینارو از خودم نمیگم،،، چند تا از فامیلامون دارن کار میکنن توی معروف ترین برند فروش شیر و ماست و دوغ ایران... جالبه اصلا حاضر نیستن ماست پاستوریزه بخورن میگن وایتکس توشه،،، به ما میگن اگه بدونین همه اینا چطور درس میشه شمام نمی‌خورید.... 

آدم مجبوره به چه چیزایی فکر کنه ها🥴🥴☹️☹️🤪🤪🤪🤔🤔🤔