2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیزم.  کسى بعد انتقال، خونشون پله زیاد داشته؟ براى آى وى اف موفق چکار کرده ؟

سللام عزیزم‌ خونه ما طبقه سومه. بعد انتقال خیلی خیلی آروم‌پله هارو بالا اومدم که اصلا بهم‌فشار‌نیاد. بعدشم‌ دیگه تا روز آزمایش اصلا بیرون‌نرفتم‌ از خونه. روز آزمایشم‌خیلی آرومو با احتیاط پله هارو رفتم. آمپولامم‌ میگم هروز خانومه میاد خونه میزنه. خداروشکر مثبت شدم نگران‌ نباش.

سلام دخترا.برای هزینه تعین جنسیت پرسیدم.حدود هر انتقال باتعین جنسیت میشه ۱۷ تومن  

منم جنینام گرید Bبهتر انجام ندم.

هرچی خواست خداست  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خانما کسی میدونه نوبت گیری از رویان از طریق سایت چه جوریه ؟ من مشخصاتمو ثبت کردم الان که میخوام وارد ...

سلام عزيزم ثبت نام کن 

بعد رمز عبور ونام کاربری 

نام کاربردی شماره ملی باید باشه 

رمز عبور هم چیزی بزار فراموش نکنی 

سلام بچه ها روزتون بخیر باشه 

بچه ها من از وقتی استرومارین رو شروع کردم انقد ببخشید از ناحیه مقعد درد دارم موقی خالی کردن شیکمم بازم ببخشید 

کسی بوده مثل من باشه؟

سلام بچه ها روزتون بخیر باشه  بچه ها من از وقتی استرومارین رو شروع کردم انقد ببخشید از ناحیه م ...

از جلو هم کمی بعضی مواقه یه دردایی میرو و میاد به اصطلاح ما میگیم تیر میکشه😄

سلام دخترا.برای هزینه تعین جنسیت پرسیدم.حدود هر انتقال باتعین جنسیت میشه ۱۷ تومن     منم ...

شما ک بچه اولتونه اصلا خیلی از مرکزهای ناباروری قبول نمیکنن ک تعیین جنسیت انجام بشه چون درصد موفقیت نصف میشه بعدم چرا باید تایین جنسیت کنید وقتی بچه اولتونه و از قدیم گفتن هرچی پیش آید خوش آید 

مامان سوفی حتی تست کرونا هم دادن اونم سالمه .الان چیکار کنیم؟

باید یه دکتر خوب برید، تست بدن ببینن عفونت تو خون هست یا نه؟ 

ممکنه عفونت تو روده باشه، فقط کرونا رو چک کردن کافی نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
شما ک بچه اولتونه اصلا خیلی از مرکزهای ناباروری قبول نمیکنن ک تعیین جنسیت انجام بشه چون درصد موفقیت ...

چون میگن جنین دختر قویتر از پسر بخاطرهمین .ولی خوب دیدم ریسک خیلی بالایی داره وهزینه زیاد.

مرکز انجام میده ولی خودم پشیمون شدم تازه بادا وهام هر دفعه میشه ۲۰تومن  

خلاصه که پشیمون شدم ازتعین جنسیت  

فعلا دنبال روش های علمی دیگه هستم مثل خراش و پی ار پی وچسب جنین.

اگر کسی تجربه داره یا توضیحی ممنون میشم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بله خداروشكر البته خيلياا هم نزدن و باردارن خيلي چيز صد درصدي نيست ولي هزين دويست تومنه چيزي نيست

خداروشکر انشالله بسلامت به دنیا بیارینش 😍برای ما هم دعا کنین 

دکتر من نمینویسه میخام خودم بخرم و مصرف کنم 

فقط  انتقال میده و تمام  نه خراش انجام میده نه پی ار پی ..بار اول همینطوری انتقال میده فقط