2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
بچها من امروز روز نهم انتقالم بیبی زدم منفی شد ولی کمر درد شدید دارم با پا درد گرفتگی زیر شکم ولی دی ...

سلام عزيزم خیلی زود زدی 

لطفا عجله نکن 

داروهات رو بخور 

خیلی ها روز ده به بعد لانه گزینی میکنن

بدون احتساب روز انتقال 

اخه من با خودم میگم اگه کرونا هم باشه تا ۲_۳هفته دیگه تموم میشه😔😔 هر ماه به دلیلی  عقب میفته ...

ب نظرم تا اون موقع خوب میشی کنسل نکن دکتر هم برو بگو میخوام برم ای وی اف دارو بهت بده ضرر نداشته باشه یا سرم و امپول بده سریع سرپا شی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@hannan27     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی نی نی دار بشی

ممنون عزیزدلم..فدای مهربونیت ..انشالله شماهم به خواسته دلتون برسید آبجی گل🙏

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
بله عزیزم چرا که نه، بی بی چک بذار.

عزیزم نگام کن من سه شنبه وحشتناک درد زیر دل داشتم طوری که میگفتم پریود میشم

رفتم دستشویی لک قهوه ای دیدم

دیگه هیچی ندیدم

پریود نشدم بیخیال شدم ولی این چند روز وحشتناک درد زیر دل دارم میگم الانه که پریود بشم ولی نمیشم

ولی تا دلت بخواد گرمی خوردم تا باز بشم از سه شنبه😃😃ولی باز نشدم. دو تا آمپول پروژسترون زدم امروز

الان میشه ۱۱ روز که اخرین استرادیول رو خوردم و پریود نشدم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
استرس دارم دیگه نمیتونم دوستام روز ۸انجام داذن

دوستات بله شاید زود لانه گزینی کرده 

قرار نیست وضعیت شما هم همینطور باشه 

من بی بی روز هفت مثبت شد ولی دوست خودم روز 12 تازه مثبت شد 

لطفا خودتون رو با دیگران مقایسه نکنید 

آنقدر عجولانه تصمیم نگیرید 

داروهاتون رو بخورید 

سر موقع از بدید 

عزیزم ان شاالله که زیارتت قبول باشه سری بعد با بچع های نازت بری حرم از صحن گوهر شاد برید خیلی ب نسبت ...

وای دلم خواست🥺🥺🥺😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچها من امروز روز نهم انتقالم بیبی زدم منفی شد ولی کمر درد شدید دارم با پا درد گرفتگی زیر شکم ولی دی ...

زوده که گل من 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
استرس دارم دیگه نمیتونم دوستام روز ۸انجام داذن

بدن هر کی متفاوته عزیزم مونده جنین روز چند به دلت چسبیده عجله نکن