2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبین؟ از ۲ ماه قبل ال آرژنین، کوآنزیم کیوتن، ویتامین های A,E، زینک سلن ...

سلام هانیل ویتامین Aمگه داریم مثلا جداگانه میخوردی بعد دکتر تجویز کرد برات 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بهمسرم گفتم حوصلم سرر رفته گفت پسرمون بامن ،بشين فيلم گرفتم از فيلبمو وقت نشده ببينيم قبلا ،اينو خيلي تعريف ميكردن اينوووو ببين😂معجزه در بند هفتم  اسم فيلمش بود اقااااا من دوساعت تمام باهاش ع..ر زدم خيلي گريه دار بود از اتاق اومدم گفت چرا انقد تركيدي🤣گفتم ممنونم از پيشنهاااد جذابتون😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربوووونت برم عزیزم. ممنونم ازت❤️❤️❤️

فاطمه جان چطوره وضع مشهد شلوغ نیست حرم؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام هانیل ویتامین Aمگه داریم مثلا جداگانه میخوردی بعد دکتر تجویز کرد برات 

بله عزیزم داریم ، نه دکترم هیچی ویتامین نداده بود همه رو خودم میخوردم، ویتامین A  هم برای رحم و‌ گردش خون خوبه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
در حرم مطهر آقا جان مان علی بن موسی الرضا ع ب یادتون هستم. امروز اولین زیارتم رو ب نیابت از همه خانو ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺دخیل میبندیم همه ما ای خدا بنام علی اصغر کوچکترین شهید کربلا همه مادران منتظر و همه ی اونا که باردار هستند که یه روزی بتونیم بیاییم حرم امام رضا و عکس خونوادگی بندازیم و بگیم بالاخره شد اون آرزوی قلبی مون ،خدایا بحق نفس پاک شش ماهه کربلا، فاطمه جان دعای توی دلتو بشنوه 

بحق حضرت علی اصغر که همه مون مادر میشیم و با بچه های سالم و صالحمون میریم زیارت ممنون عزیزم انشاالله بسلامتی برگردی و سوغاتی تو از امام رضا بگیری🙏🙏🙏🙏

بله عزیزم داریم ، نه دکترم هیچی ویتامین نداده بود همه رو خودم میخوردم، ویتامین A  هم برای رحم و ...

اهان ممنون عزیزم خدا تو دلی هاتو حفظ کنه😍😍🙏🙏

شما اهل کجا هستین؟

تبریز گلم 

حتما عزیزم.

ممنون گلم

از اله جانینان گفتنت میگم ترک هستی. من اهل ارومیه هستم

قاداسی 😍😍😍😍جانیمسان خوشبختم جانیم❤️❤️❤️😘😘😘

شما پس فردا ميري سونو؟ ان شالله كه همه چي عاليه عزيزم👩‍❤️‍💋‍👩🌹😘

اره منم یکشنبه انشاالله باید برم .حالا دیشب همسرم میخواست وسیله برداره اززیر تخت من رفتم کمکش ازدیشب تا صبح دل درد داشتم انقدر ترسیییدم هزارتا فکروخیال کردم صبم پامیشم یکم احساس تهوو دارم امروز صبح نداشتم گفتم خدایا من چرا حالم خوبه چرااحساس تهوو ندارم 😑😑😂😂خلاصه چشمت روز بد نبینه ننشستم صبونه خوردم دولقمه خوردم گلاب به روت همرو بالا اوردم 😕😑😑 .خلاصه خیالم راحت شد علائمم سرجاشه😁🤦🤦

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺دخیل میبندیم همه ما ای خدا بنام علی اصغر کوچکترین شهید کربلا همه مادران منتظر و همه ی ...

عزیزم به نیتت یاسین میخونم انشاالله به برکت این روزا بزودی مادر بشی😍🌹❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9021838/یادمان-رفته-که-مهدی-منتظر-است

حتما سر بزنید اینجا 

خالی از لطف نیست❤️

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚