2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045755 بازدید | 684483 پست
سلام عزیزان من انتقالم منفی شد ماه پیش .این ماه عقب انداختم عادیه یا نه اگر کسی تجربه داره راهنماییم ...

بله عزیزم عادیه

چند روز بعد از انتقال منفی پریود میشیم ولی ماه بعدش با تاخیر میاد

ممکنه فقط یک یا دو ماه تاخیر داشته باشی

ولی من چندین ماه تاخیر داشتم و دکتر میگفت عادیه بخاطر عوارض داروهاس

انشالله به زودی مامان بشی❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم خدایا شکرت 😍 ماشاالله به نی نی وفادارمون که دل مامان و باباشو شاد کرد ان شاالله همینطور شا ...

انشالله عزیزم😘 ممنونم ازت❤ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به به خیلی مبارک باشه ان شاالله به سلامتی بقیه دوران بارداری رو طی کنی 😍😍

سلامت باشی😘😘 خیلی ممنون عزیزم

بله عزیزم عادیه چند روز بعد از انتقال منفی پریود میشیم ولی ماه بعدش با تاخیر میاد ممکنه فقط یک یا ...

مرسی عزیزم 😘

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  

سلام بچه ها هماتوم کوچیک دارم گفت ۹میلی.رفتم پیش دکترخون آمپولای آنوکسامو باقرص آسپرین وبرای۳روزقطع کرد.گفت بعدازیک هفته دوباره برم سونو ببینن کوچیک شده یانه.میگم کسی بوده اینجوری باشه حتما بایدبرم سونو؟آخه تازه دوروزه سونو داپلررفتم میترسم ضررکنه