2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045641 بازدید | 684477 پست
سلام عزیزم خوبی؟نیستی چندوقته کجاهایی؟چیکارا میکنی؟نی نی خوبه؟

سلام عزیزدلم خوبم لیلا جانم تو خوبی؟

نی نی هم خوبه😅فعلن که چشم انتظارم هی کی شنبه میشع برم سونو نی نی تو چطوره؟کی باید بری سونو؟

والا میگن گوشی ضرر داره منم اصلن نت نمیام با اینکه خیلی سخته حوصلم سر میره ،دلم هم براتون خیلی ت،نگ شده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکر خدا خوبم منتظرم کی شنبه میشه برم سونو🥺 خدا خیرت بده عزیزم انقدر نگران بودم دقیقا همین جوری که ...

انشالله میری قلب نی نی قشنگت رو میبینی، قشنگترین آهنگ زندگیت رو میشنوی 

نگران نباش 

فقط دستت رو آروم ماساژ بده 

زیر دستت بالش بزار بخواب که در واقع آویزون نباشه 

سلام عزیزدلم خوبم لیلا جانم تو خوبی؟ نی نی هم خوبه😅فعلن که چشم انتظارم هی کی شنبه میشع برم سونو نی ...

عزيزم اینطور نیست من از دکترم پرسیدم 

گفت شما نیا همسرت که نتش روشن 

همسایه که وای فا داره دکل که هست و.... 

پس نگران نباش 

من همش گرسنمه 😑😑نه پاشدم صبحانه خوردم خوابیدم بایه ضعفی بیدارشدم انگار ازدیشب هیچی نخوردم بااین وض ...

وای‌منم‌دقیقا همینطورم . یعنی‌ کلا هیچوقت میلی به صبحونه نداشتم تو کل‌عمرم. ولی الان ساعت ۸ از گشنگی بیدار میشم‌از‌خواب. خیلی عجیبه واسم🤭

نسرین‌جون‌دعام‌کن‌خیلی‌میترسم😭 شماره‌روازسمت‌راست‌بزنم‌دیگ؟ کارشناس‌رویان‌هست؟

اصلا نترسید من انجام دادم .هر چه زودتر انجام بدین بهتره تا درگیر نشید.من خواهرم کیست اندو لاپرا کرد بعد از ۶ ماه امپولش باردار شد .من شانس نداشتم یک دکتر اشتباه تشخیص داد کیستم بزرگ شد دیگه لوله هامم از دست دادم .الان امپول دیفرلین میزنم بعدش ای وی اف کنم .من زیاد درگیر بودم دوشب بیمارستان بودم .درکل میگذره عزیزم نترسید.انشالله برای شما راحت تر از من

بچه ها به نظرتون ادم پیش یک دکتر معروف و سرشلوغ بره خوبه یا بدتره .من دکتر کریم زاده برم بهتره یا دکتر بهاره میبدی البته خانم میبدی فوق تخصص لاپرا هستن ولی ای وی اف هم میکنن .ترسم از این هست دکتر کریم زاده اصلا به حرفم گوش ندن یا نباشن و ماماها کارشون رو انجام بدن .یک خانم دیگه هم هستن زهره پزشک پور فوق تخصص ivf.لطفا کمکم کنید .برای یزد چون فقط اونجا میتونم برم نزدیک هست

سلام خواهش میکنم جوابمو بدین من ماه پیش خراش رحم انجام دادم و این ماه دارم دارو انتقال میخورم ولی چند روزه سرما خوردم فکر کنم کرونا گرفتم😭😭 حالا چی میشه ؟؟ اگ انتقال م کنسل بشه اون خراش و اینهمه کارایی ک کردم هیچی میشه؟ این کرونا میتونه روی نتیجه انتقال تاثیر بزاره؟؟ من چکار کنم حالا😭

خدایا شکرت...

بچه هااااا

هستین؟؟؟

ی سوال بپرسم نخندین ازمااا😅🤭

از صبح ک پاشدم قسمت تخمدان چپم اندازه ی ی گردو ورقلمبیده شدهه🥴🥴🥴🥴یعنی دست ک میزنم مشخصه کامل

یعنی چیههه؟؟؟!!!

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم امپول Gscf هست که یا زیرجلدی بهت میدن یا در صورت صلاحدید پزشک دو روز قبل از انتقال داخل ر ...

مرسی گلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
براي منو همون قبل انتقال زدن به بازوم

مرسی گلم...خدابخواد واسه انتقال این سری بع دکترم میگه‌برام اگه میشه امپول چسب جنین تجویز کنین

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.