2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نسرین‌جون‌دعام‌کن‌خیلی‌میترسم😭 شماره‌روازسمت‌راست‌بزنم‌دیگ؟ کارشناس‌رویان‌هست؟

عزيزم ترس نداره 

لاپاراسکوپی اصلا متوجه نمیشی یه روزم استراحت کنی کافیه نکران نباش استرس نداشته باش 

دکتر مشایخی هم که دکتر خیلی خوبیه 

اکرم جان امروز نوبت دکتر پریناتولوژی داری؟ رفتی اومدی بهمون خبر بده عزيزم 

سلام نسرین جونم خوبی ؟نی نی خوبه انشالله؟

نسرین جون یه سوال داشتم یه چیز نگرانم کرده من الان چند وز خیلی صبحها بیحال و کسلم دیدم همه میگن طبیعه اروم شدم 

ولی دیشب دوتا دستهام از قسمتی که وصل میشه به بدن تا نوک انگشتام انقدر درد استخوان داشتم تا صبح درد کشیدم صبح بیدار شدم بهتر شدم این طبیعه بنظرت؟

سلام نسرین جونم خوبی ؟نی نی خوبه انشالله؟ نسرین جون یه سوال داشتم یه چیز نگرانم کرده من الان چند وز ...

سلام کوثر جانم خوبی عزيزم 

آره گلم طبیعیه من دقیقا مثل تو شدم به شدت درد میکرد 

در حدی که شبها میبستم بعد دستم خوب شد زد به قفسه سینه و پشتم 

دکتر که رفتم گفت بخاطر هورمون و درد معده تمام اینها 

نگران نباش گلم 

یعنی میرسد روز من هم مامان شم ۴ یا ۵روزی مونده که برم سونو اندومتر اگه خوب بود که انتقال بدم خدایاخودت کمک کنید بچه ها دعا کنید برام دارم دیوانه میشم این روزا رد نمیشن بهترین کارهای که باید انجام بدم چیه غذاها یا هر چیز شماها چکار کردین که مثبت شدین کمکم کنید...

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
عزيزم ترس نداره  لاپاراسکوپی اصلا متوجه نمیشی یه روزم استراحت کنی کافیه نکران نباش استرس نداشت ...

ترسم‌ازاینه‌دکترمهارتش‌درچه‌حدیه.کارش‌بلده

دوباره‌مشکل‌تازه‌برام‌درست‌نشه

چندتاتاپیک‌درموردلاپرا‌ خوندم.لرزکردم

نسرین‌جون‌نمیشه‌به‌اون‌شماره‌زنگ‌زد؟

سوالم‌تووات‌پرسیدم

خیلی‌طول‌میکشه‌جواب‌بده؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام کوثر جانم خوبی عزيزم  آره گلم طبیعیه من دقیقا مثل تو شدم به شدت درد میکرد  در حدی ک ...

شکر خدا خوبم منتظرم کی شنبه میشه برم سونو🥺

خدا خیرت بده عزیزم انقدر نگران بودم دقیقا همین جوری که گفتی بودش ممنونم عزیزدلم ❤️

سلام آره عزیزم صبحها بیدار میشم تهوع دارم بعد از خوردن هر وعده غذایی هم تهوع میگیرم

من همش گرسنمه 😑😑نه پاشدم صبحانه خوردم خوابیدم بایه ضعفی بیدارشدم انگار ازدیشب هیچی نخوردم بااین وضع پیش برم برای زایمان یه بیست کیلویی اضافه میکنم قشنگ😁🤦

سلام خانما صبح بخیر امیدوارم همگی خوب باشید. من از دیشب سردرد شدید دارم.روز انتقال به دکترم گفتم می ...

مایعات زیاد بخور بخاطر داروهای هورمونی میگرن تشدید میشه مایعات زیاد بخور شدت سردرد کمترمیشه

سلام‌ بچه‌هااا خوبین‌گلها...بچه ها کسی درمورد چسب جنین میدونه‌چیه؟؟ یه توضیح بهم بده امپوله؟ یا چیز ...

سلام عزیزم امپول Gscf هست که یا زیرجلدی بهت میدن یا در صورت صلاحدید پزشک دو روز قبل از انتقال داخل رحم تزریق میکنن