2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045744 بازدید | 684483 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ك گفتم الهى همينجورك منو عذاب دادن اينهمه وقت تو شهر غريب خدا بذاره تو كاسه تك دخترشون 

امیدوارم مشمکلتون هر وه زودتر حل بشه ولی به نظرم برای کار اشتباه پدر و مادر ،دخترش رو نفرین نکنی بهتره عزیزم

لا اله الا الله الان پنج روز بود شد هفت روز 😂😂 کم کم میکین تا نه ماهگی نرو حموم😄

من 4 روز بعد از انتقال رفتم چیزی نمیشه فقط موهاتو سریع بشور بیا بیرون... منم موهام چربه مث تو،، از خار‌ش بیچاره می‌شم، واقعا سخته تا یک هفته نری

واى منم ب سرم زده برم كوتاه كنم اما دلم نمياد ى وزى شده ك نگو با اينكه حموم ميرم نرم كننده ميزنم

فریناز جان عزیزم امروز ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که بارداری راحت داشته باشی  بارت و ب سلامتی زمین بذاری بچه نازت و بغل بگیری 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی عزیزم راجبش خوندم دیدم چقدر. دکتر خوبیه فعلا فردا نوبت گرفتم برا دکتر هاشمی جم برم پیشش ببینم چ ...

انشاالله هرکجا و پیش هر دکتری میری بسلامتی و بدون هرگونه استرسی دوران شیرین بارداری رو سپری کنی🤲🥰🤩

سلام خانوما واسه زایمان تو پرونده بیمارستان قید میشه که با ای وی اف باردار شدیم؟ و اینکه همراه متوج ...

سلام والا برا من که اصلا اشاره ای نکردن و چیزی نگفتن آخه لزومی هم نداره واقعا، تو پرونده هم فکر نکنم بنویسن ... حالا اگه نگرانی آخرین ویزیتی که میری پیش دکترت بهش تاکید کن بهشون بگه به این موضوع اشاره نکنن یه وقت

منم از ترس اين موضوع ب خواهرم گفتم ناچارا چون اون براى كارهاى زايمانم قطعا همه جا باهامه اما نميدون ...

من به هیچکس نگفتم، روز زایمانم خواهرشوهرم باهام بود اصلا به این موضوع اشاره نکردن☺️

آخه دلیلی نداره بخوان بگن

دوستای گلم که برام دعای خیر داشتین و بهم روحیه دادین، چون می خوام پیامهای زیبای همتون رو با دعای خیر متقابل و تشکر و سپاس فراوااااان جواب بدم برای همین دیگه تک تک ریپلای نکردم. 😁

براتون مثل همیشه دعای خوشبختی و سعادت و عافیت و عاقبت بخیری دارم، الهی که به حق محسن زهرا همگی تا آخر امسال مامان شده باشید حالا چه بچه بغل چه بچه تو شکم🤲😍😍

الهی که به حق ۵ تن آل عبا همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید 🤲🌹

یک دنیااااا تشکر بابت حس خوب و همدلی هاتون و پیامهای پر از مهر و امیدتون 🥰⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منو رواني كرده روزي٤ بار 😒خداكنه از فردا كمترش كنه چي مسقره بازي😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بابا چه خبره روزی ۴ بار؟ به من گفت روزی ۲ بار، اونم فقط دو هفته.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم