2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
فداتشم فاطمه ی مهربونم اره یادمه گلم الهی به همین زودیا قسمت خودت این حس شیرین ولی سخت😂

عزیزی که انشاالله ممنون از دعای قشنگت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خانوما یه سوال اگه ادم تو خواب به ارگاسم برسه تاثیر بر لانه گزینی جنین داره؟من‌دیشب اینجوری شدم. ال ...

سلام عزیزم خوبی قریب به حداقل ده نفر تو تایپیک به این مورد دچار شدیم خودمم دچار شدم تا حدی که درد داشت برام اما نگران نباش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نگران مامان رقيه هم هستم كاش بياد ى خبرى از خودش بده از جمعه تاحالا تاپيك نيومده ان شاالله خودش ...

سلام عزیزم خوبی فسقلی خوبه اگه خبری شد میشه لایکم کنی منم نگرانشم 

سلام نیلو جون  خوبی درمانت به کجا رسید؟ یا هنوز فاصله دادی و دکتر نمیری؟

سلام فدات شم

نه درمان رو ادامه میدم

دعا کن برام اینبار نتیجه بگیرم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فریناز جان لانه گزینی روزای چندم میشه اکثرا؟

اصولا ی هفته اوله حالا ممکنه ب ندرت ب هفته دوم هم بکشه

اصلا ذهنتو درگیر این چیزا نکن

ببین میترا جان از سوالهایی ک از اول پرسیدی کاملا مشخصه ک خیلی استرست بالاست و این اصلاااااا خوب نیست برات

ی کم خونسرد باش و ریلکس کن

ان شاالله خدا برات بهترین ها رو رقم میزنه😍😍😍💚💚

ببین من هرروز ذکر و دعا و قران ک میخونم شما هم جز کسانی هستی ک دعا میکنم

ان شاالله لیاقت داشته باشم و خدا دعامو مستجاب کنه😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خدا هيچكي رو اسير همسايه بد نكنه پنج ساله اين خونه رو ازشون خريديم چون زمانى ك ماخريديم قيمتها خوب ...

عجب ادمایی پیدا میشن یکم وجدان ندارن اینا انشاالله رای قاضی بنفع شما صادر بشه و اوناام کاری از دستشون برنمیاد ناراحت نباش

سلام عزیزم خوبی فسقلی خوبه اگه خبری شد میشه لایکم کنی منم نگرانشم 

سلام عزیزم

خوبه خاله جونش😘

اره اگر اومد حتما خبرت میکنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم ببین بهتر شد 

یه دنیا ممنون خواهری من آندمترم ضخامتش به سختی میره بالا انشاالله ایندفعه خدا یاری کنه و فسقلی محکم بچسبه به دلم

عجب ادمایی پیدا میشن یکم وجدان ندارن اینا انشاالله رای قاضی بنفع شما صادر بشه و اوناام کاری از دستشو ...

😭😭😭

چند ساله تو شهر غریب کار من از دست اینا شده استرس کشیدن

سلام عزیزم خوبه خاله جونش😘 اره اگر اومد حتما خبرت میکنم

شکر خدا شکر خدا شکر خدا خوبه یه ماچ گنده از طرف من بهش💋💋💋یه دنیا ممنون

خانوما یه سوال اگه ادم تو خواب به ارگاسم برسه تاثیر بر لانه گزینی جنین داره؟من‌دیشب اینجوری شدم. ال ...

عزیزم چقدر استرس داری و فکرو خیال میکنی همه اینا سمه برات یکم ریلکس باش فکرت و ازاد کن تاراحت تر بگذره کی باید بری ازمایش؟