2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ان شاالله که خیره عزیزم، آرامش خودت رو حفظ کن و توکل کن به خدا، حتما میخونم برات عزیزم.

مرسى سحرجان خدا جوجه ت رو حفظ كنه برات😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محلا منم مشکل ضخامت دارم و سیکل انتقالم کنسل شد بچه های این تاپیک گفتند فرتیل سی ام خوبه به نظرم بگ ...

سلام عزیزم صبحت بخیر و شادی . واقعا ؟! اگه فقط ایرانی گیرم بیاد همونو بگیرم ؟ای بابا چه چیزایی دیدیم در این مسیر خواهر! ان شالله ضخامت ماهم درست میشه عزیزم شما بسلامتی کی وارد سیکل میشی عزیزم؟باز خدارا شکر یارانه هست!  منم بگیرم .

@rose_710   سلام عزیزم .حالت چطوره؟

سلام رادیس جان خوبم ،تو‌چطوری عزیزم 

فقط یکم‌ شکمم درد میکنه انگار یه سنگینی توش احساس میکنم‌

میگم رادیس جان تو dhea رو‌که استفاده میکردی چند ماه استفاده کردی ؟ تاثیر داشت ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

خانوما امروز ۱۴ انتقالم ترشح از نصف شب زیاده یعنی دارم پریود میشم؟

برا روز ۱۱ و ۱۲ انتقال خیلی جزئی بود ۱۳ اصلا نبوداز نصف شب زیاد شده

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 

خدا هيچكي رو اسير همسايه بد نكنه

پنج ساله اين خونه رو ازشون خريديم چون زمانى ك ماخريديم قيمتها خوب بود تقريبا و درست بعدش قيمت خونه هابالا رفت زورشون اومد و هرسال ى جورى خون ب جگرمون كردن

ب اين فكر نميكنن بابا اون پولى ك ما داديم خب باهمون تونستن دو طبقه نيمه كاره شون رو تموم كنن

حالا هم از پارسال ب جاى موتور اسپيلتمون ك توى پاركينك بود گير دادن درصورتى ك قبلا جاى موتور خودشون بوده كه ماهم نصب كرديم

ك كار ب شوراى حل اختلاف كشيد و از سر ناچارى تو اوج بيمارى كروناى من و همسرم بوديم پذيرفتيم برداشتيمش

اما امسال ك خواستيم جاى ديگه نصب كنيم نصاب گفت اين جايي ك بايد نصب بشه همينه و اگر جاى ديگه بذاريد ب موتور فشار مياد و ميسوزه و از طرفى ديگه ى چيزى حدود ٦-٧ تومن هم خرج لوله و اتصالات و نصبش ميشه

الان درخواست كارشناس از دادگاه داديم اومد بررسى كرد گفت حق با ماهست اما اين خانواده اينقدر نانجيب هستن ك مرغشون ى پا داره و ميگن تو پاركينگ ايجاد مزاحمت داره

حالا منتظر دستور قاضى هستيم

فكر كنين تو گرماى ٣٥ درجه شرجى ما داريم با ى پنكه سر ميكنيم و مامان و بابامم خونه مون هستن😭😭😭😭

دعا كنين ك همينجا ختم بخير بشه و اونا اعتراض نتونن بذارن رو حكم قاضى وگرنه تا اخر تابستون دوندگى داره و من با اين وضعم از گرما هلاك ميشم😢

اينقدر خسته ام از شرايط و جو حاكم ك نه توان فروختن و خريد خونه ديگه داريم نه تحمل دارم اينجور ادامه بدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خانوما امروز ۱۴ انتقالم ترشح از نصف شب زیاده یعنی دارم پریود میشم؟ برا روز ۱۱ و ۱۲ انتقال خیلی جزئی ...

عزيزم ب پريود فكر نكن چون پريود تا زمانى ك دارو دارى نمياد

اينا رو ب فا ل نيك بگير خيلى از بچه ها لكه بينى داشتن و تو آى وى اف شايعه

خانوما یه سوال اگه ادم تو خواب به ارگاسم برسه تاثیر بر لانه گزینی جنین داره؟من‌دیشب اینجوری شدم.

البته خیلی عذر میخوام بابت گفتنم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 

من نگران مامان رقيه هم هستم

كاش بياد ى خبرى از خودش بده از جمعه تاحالا تاپيك نيومده

ان شاالله خودش و جوجه هاش در پناه خدا سلامت باشن

خانوما یه سوال اگه ادم تو خواب به ارگاسم برسه تاثیر بر لانه گزینی جنین داره؟من‌دیشب اینجوری شدم. ال ...

عزیزم بهش فکر نکن چون شما لانه گزینی رو رد کردی دیگه

اتفاقیه ک دست خودت نبوده چرا متنفری؟