2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست
سلام مهراوه جان شبت بخیر. شما روز چند بیبی زدی؟امپول اچ سی جی زده بودی؟من زدم یک روز قبل از انتقال. ...

سلام‌عزیزم من‌روز ۸ بیبی زدم‌منفی شد. بعدش روز ۱۲ زدم‌مثبت شد. روز سوم‌انتقال هم‌لک‌ دیده بودم البته اینجا بعضی خانوما بودن لک‌ندیدن و علایمی‌نداشتن و مثبت شدن. آمپول اس سی جی‌هم‌نزدم  ولی فک‌کنم‌اثرش تا ده روز بمونه.. البته من‌ قبل پروسه میکرو اونزمونا که‌اچ سی جی‌میزدم هیچوقت حتی فرداش هم‌بیبیم‌مثبت نمیشد. حالا‌ هرکسی خودشو بهتر‌میشناسه اگه‌استرس میگیری‌‌ بیبی نزار خودتو اذیت نکن ایشالا که مثبت‌میشی‌ بحق‌ پنج‌تن🤲

عزیزم خارج از رحم ربطی به آی وی اف نداره و تو آی وی اف هم اتفاق میفته ولی خب رنگ بیبی چک ربطی نداره

ای بابا نمیدونسم😒 فک میکردم چون جنینو سر جای خودش قرار میدن دیگه خارج از رحم نمیشه🥴 ولی خب بنظرم احتمالش باید خیلی کمتر باشه نسبت به باردای طبیعی.. نمیدونم والا اطلاعاتم‌ ناقصه در این مورد..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم ممکنه از امپول hcgباشه خیلی زود تست زدی وایسا دو روز دیگه بزن ببین تغییرشو

ان شالله نی نیت سالم بیاد بغلت،  نی نی من الان 3ماهشه،  اون پست پارساله

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام بچه ها من خدا رو شکر تو ۶ هفتگی رفتم سونو قلب جنینم دیده شد،اندازه جنینم ۳ میلی متر بود خوبه ان ...

عزیزم شما همونی هستید که بتا تون اولش پایین بود؟ چند بود و چند شد؟

تبریک میگم. مبارک باشه 💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها من خدا رو شکر تو ۶ هفتگی رفتم سونو قلب جنینم دیده شد،اندازه جنینم ۳ میلی متر بود خوبه ان ...

اره قربونش برم خوبه خوبه😍😍

نگران نباش

خداروشکر

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها یه چیز دیگه اول که بزای سونو ساک رفته بودم همین یه ساک بود که قلبشم هفتع بعدش دیدم،برای سونو ...

الهی خداروشکر🥰🥰

اندازه ش که ازون قل هم بزرگتره بله تا ۸ هفته برای تشکیل قلب زمان هست انشالله حتما قلبش رو میبینی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الهی خداروشکر🥰🥰 اندازه ش که ازون قل هم بزرگتره بله تا ۸ هفته برای تشکیل قلب زمان هست انشالله ح ...

سلام نیلو جون 

خوبی

درمانت به کجا رسید؟

یا هنوز فاصله دادی و دکتر نمیری؟

😉

خوندم برات عزیزم. انشالله که مشکلتون حل بشه. آرامش خودت رو حفظ کن.

خيلى ممنونم دوست عزيزم ان شاالله خدا جوجه ت رو برات حفظ كنه😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سسلام فریناز عزیزم  خیره انشالله دوستم..برات میخونم حتمااا انشاالله حل بشه بزودی

مرسى تمناي عزيزم

ان شاالله خدا عوضشو بهت بده و بزودى خوشحالمون كنى😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام گلم انشالله که خیر استرس نداشته باش بله حتما برای حل مشکلت و آرامشت میخونم 

مرسى نسرين جونم خدا خيرت بده

ان شاالله خدا دوقلوهاى نازتو حفظ كنه😘❤️

ان شاالله که مشکلت حل شه عزیزم خوندم برات 

مرسى اكرم جون خدا دوقلوهاتو خفظ كنه😘😘

عزیزم من ایه الکرسی خوندم و چندتا هم صلوات گفتم برا رفع میشکلتون

مرسى عزيزم فداى محبتت

ان شاالله خيرش برسه ب خودت و تاچند روز ديگه خبر بارداريتو بدي😘