2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
نه کیفیت تخمک فقط تو اتاق عمل مشخص میشه تو سیکل پانکچر.آزمایش ذخیره تخمدان تعداد رو نشون میده یعنی ک ...

مرسی عزیزم ان شاالله خدا بهتون یه نینی سالم و خوشگل بده❤️

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلمی بسلامتی کی میری برا انتقال؟

احتمال زیاد مهر ماه گلم . عزیزم من الان پرگمام دارم (مولتی ویتامین ) .

شما چی داشتی ؟ فکر کنم قبلا ازت پرسیدم اسکرین شاتها رو نگاه کروم . پیداش نکردم .‌فرتیل سی ام نداشتی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
احتمال زیاد مهر ماه گلم . عزیزم من الان پرگمام دارم (مولتی ویتامین ) . شما چی داشتی ؟ فکر کنم قبلا ...

پاپیون جونم من قبل انتقالم زیاد چیزیو رعایت نکردم فقط فولیک اسید وویتامین ای و دی وآمپول نوروبیون داشتم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
احتمال زیاد مهر ماه گلم . عزیزم من الان پرگمام دارم (مولتی ویتامین ) . شما چی داشتی ؟ فکر کنم قبلا ...

من انقدر بی برنامه رفتم تو سیکل که نه پیاده روی رو رعایت کردم نه از لحاظ تغذیه ای چیز خاصی خوردم همون مثل همیشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم .نوربیون خارجی میزدی ؟ ده روز یکی کافیه ؟

آره عزیزم خوبه 

انشاءالله نتیجه تمام این تلاشات میشه یه گل پسر ناز وسالم وصالح عزیزم که خیرشو میبینید 

من انقدر بی برنامه رفتم تو سیکل که نه پیاده روی رو رعایت کردم نه از لحاظ تغذیه ای چیز خاصی خوردم همو ...

والا منم یه مدته تغذیه و مکمل رو بیخیال شدم . انشااله کم کم شروع میکنم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم شمام بعدِ خونریزی زایمانت که تموم شد ترشح زرد رنگ داشتی یانه؟

من نه... من دوبار پریود شدم باز حامله شدم فعلا گرفتار س ق ط.. شدم😥

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
من طبعم گرم و تر هست..لطفا هر چی به ذهنت میرسه بهم بگو  ممنونتم ان شاءالله بارداری راحتی د ...

بنظرم برای افزایش ضخامت سیکل نچرال یا طبیعی داشته باشین برای انتقال 

من خودم با کلی استرومارین و پچ استرادیول ضخامتم بالا نمیره نهایتا هفت میشه ولی بدون دارو به صورت طبیعی ضخیم میشه شما هم قبل از سیکل انتقال روزی که تخمک گذاری داری برو سونو ببین ضخامت رحمت چنده اگه خوب بود ماه بعد بدون دارو انتقال بده