2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست

@zari216    

عزیزم دیروز ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که حاجتت براورده شه دامنت سبز شه ب زودی صاحب فرزند سالم و صالح بشی اگر هم بارداری خدا بچه (هات)و برات حفظ کنه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای تمنا تو با این حرفات نمیدونی با دلم چیکار میکنی😍😍 قربونت برم الهی قسمت هممون 

فدای دل مهربونت عزیزم...مطمئنم خدا جواب اینهمه سختی و صبوریتو میده..💚💚😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
تو مرکز پیش یه دکتر میرم ک خودشون گفتن اما راش دوره میگم اگه مشکلی بود زود برم. اما دوره اذیت میشم&n ...

شهر خودتون پزشک نداره که تحربش زیاد باشه؟

رفت و امد واقعا سخته

من داخل همین سایت دیدم بچه ها میگفتن یکسری دکترها برای زایمانهای پرخطر هستن

راستی اگه به دکترم بگم جای امپولا خیلی اذیت میکنه میتونه دورنافی یا شیافی بده؟

الان شیاف نداری ؟دور نافی ک پروژسترون نداره 

شهر خودتون پزشک نداره که تحربش زیاد باشه؟ رفت و امد واقعا سخته من داخل همین سایت دیدم بچه ها میگفت ...

من تهرانم  منتها الان از این سره شهر میرم اون سر  شهر دکتر خوب نزدیکم پیدا کنم خوبه 

سلام🥺😭😭😭 بچه هاا الان از رویلان زنگ زدن چهار تا جنین برام فریز کردن با کیفیت بی و بی سی ا ...

کافیه خدا بخواد برات عزیزم اصلا یک درصدم غصه این چیزا رو نخور یادمه یکی از بچه ها تعریف میکرد ب زور یکی از جنیناش رشد کرده وجنینش ضعیف بود گریدش سی ولی باردار شد 

ان شاالله که برای شما هم همینجوری بشه عزیزم 

راستی میگم تقویتی قبل از پانکچرت چیا مصرف کردی 

منظورم اینه مشکل نشه برم که زبادی حرکت میکنم

دفترچه ت رو بدی کسی ببره.خودت نرو.

یعنی صبح آمپول نداری؟اگه داری حتما بزن

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
کافیه خدا بخواد برات عزیزم اصلا یک درصدم غصه این چیزا رو نخور یادمه یکی از بچه ها تعریف میکرد ب زور ...

عزیزم من اووبوست گرفتم خوردم ولی اسفند ماه دگ نخوردم ولی من ب نظرم گونال باعث شد چند تا تخمک داشته باشم اون دفعه سینال زدم