2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه ها یه سوال من قبل از انتقال و اینا یه دکتر انتخاب کرده بودم ک بعدا برا بارداری و زایمان برم پیشش ...

دوقلویی باید دکتری ک انتخاب میکنید به کارش خیلی اعتماد داشته باشید 

من قبلا حاملگی دوقلویی داشتم و ضربه زیادی بابت این مسئله خوردم و سقط شدن

از بررسی جنینهایی ک تو شکمت هست 

تا استفاده داروهای تقویتی  و اینکه من ویار دوقلوییم به شدت زیاد بود و واقعا وزنمو اورد پایین و دکتر هیچ اهمیتی بابت این مسئله نداد و داروهایی ک من استفاده میکردم فقط یه شیاف پرژسترون بود همین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کنید تو انتخاب دکترتون خیلی دقت کنید 

و بابت دکتری ک انتخاب میکنید تحقیق زیادی کنید 

بارداری من یه بارداری طبیعی بود

خب مطمئنن اگه بارداری با ای وی اف داشتم یا با میکرو صددرصد باید دکترم بیشتر حواسش بم بود و متاسفانه متاسفانه من از اون موقع تا الان بابت اون مسئله هرروز دارم ضربه بیشتری میخورم

ححتماااااات ب زودی زوووودددد میدونم خبرش رو میدی😍

وای تمنا تو با این حرفات نمیدونی با دلم چیکار میکنی😍😍

قربونت برم الهی قسمت هممون 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دوقلویی باید دکتری ک انتخاب میکنید به کارش خیلی اعتماد داشته باشید  من قبلا حاملگی دوقلویی داش ...

ممنون عزیزم همین دکتره جاریم دوبار پیشش زایمان کرده قبلا پیشس میرفتم اما مثلا ندیدیم دوقلو زایمان کرده باشه چقدر سخته انتخاب دکتر 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها یه سوال من قبل از انتقال و اینا یه دکتر انتخاب کرده بودم ک بعدا برا بارداری و زایمان برم پیشش ...

فکر میکنم یکسری دکترها رو برای زایمان های پر خطر  معرفی میکنند

بچه هاا من کلا یکم یبوست داشم از قبل  حالا یبوست واقعاا نمیزاره بارداری اتفاق بیفته؟ زور نمیز ...

عزیزم فیبر زیاد بخور سبزیجات میوه نذار یبوست شی ب خاطره پروژسترون  یبوست میشی بیشتر هم ب خاطره اینکه ادم زور نزنه میگن خوب نیس ولی میوت رو اکی کنی خوب میشی انجیر خشک تو اب هم بندازی خوبه جواب مید 

فکر میکنم یکسری دکترها رو برای زایمان های پر خطر  معرفی میکنند

تو مرکز پیش یه دکتر میرم ک خودشون گفتن اما راش دوره میگم اگه مشکلی بود زود برم. اما دوره اذیت میشم 

عزیزم فیبر زیاد بخور سبزیجات میوه نذار یبوست شی ب خاطره پروژسترون  یبوست میشی بیشتر هم ب خاطره ...

میوه خیلییی میخورم شربت لاکسی ژل خریدم اونم بخورم ولی زور نمیزنم حواسم هست