2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045821 بازدید | 684484 پست
سلام عزیزم ممنون از احوال پرسی ، بهترم گهگاهی اذیت میشم ولی مجبورم تحمل کنم 

ان شاالله ک خوب بشی و عمل لازم نداشته باشی💖💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام دوستای گلم.

کیا آمپول واریوپپتیل داشتن زیر جلدی تزریق کردید یا عضلانی؟

اگه زیر جلدی تزریق کردید توی بازو اثرش بیشتره یا شکم.

من میکرورلین داشتم قبلا عضلانب بود ولی اینو نوشته زیر جلدی حتما 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم. کیا آمپول واریوپپتیل داشتن زیر جلدی تزریق کردید یا عضلانی؟ اگه زیر جلدی تزریق کرد ...

سلام عزیزم

من قبل انتقال واریوپپتیل ۳ و ۷۵ داشتم و به بازوم تزریقش کردم

ولی یکی دوروزی به شدت بازو درد و کمر درد داشتم

اگر شمام داشتی نگران نباش

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم انشاالله به چشم بر هم زدنی میگذره انشاالله یادته باهم انتقال داده بودیم 😍😍😍

فداتشم فاطمه ی مهربونم

اره یادمه گلم

الهی به همین زودیا قسمت خودت این حس شیرین ولی سخت😂

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ححتمااا همه چیز عالیههه😍😍😍😍 خدا پاداش اینهمه سختی  و صبوریترو داده..خدا نگهشون داره برات ا ...

الهی آمین❤

انشالله موندگار شدن ما هم برات دعا میکنیم خدا دلتو شاد کنه👶👶❤❤ انشالله تو هم پاداش خوش قلبیتو میگیری عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان انوکسا رو چپ و راست ناف فقط میتونم بزنم.و بالا پایین؟

یا دایره دوره ناف؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
دوستان انوکسا رو چپ و راست ناف فقط میتونم بزنم.و بالا پایین؟ یا دایره دوره ناف؟

دور ناف مجازی اما چپ و راست راحت تری ب نظرم

هرجا کبودی نداشتی بزن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دور ناف مجازی اما چپ و راست راحت تری ب نظرم هرجا کبودی نداشتی بزن

عزیزم ممنون که جواب دادی.چپ و راست کبود شده ،درد دارم.

باسنم هم بدتر.تازه امروز یازده روز گذشته

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

خواهرا من پنجشنبه پانکچر شدم‌ هنوزم‌خونریزی دارم شدید‌نیست‌ ولی‌ دارم این طبیعیه ؟ دفعه‌پیش نداشتم 

درد پریودی هم دارم کلا شکمم درد میکنه میزنه به لگن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم من قبل انتقال واریوپپتیل ۳ و ۷۵ داشتم و به بازوم تزریقش کردم ولی یکی دوروزی به شدت بازو ...

سلام مامان خانوم. دو قلوهات خوبن انشالله.

چند روز قبل انتقال زدی؟ مرسی که گفتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ممنون که جواب دادی.چپ و راست کبود شده ،درد دارم. باسنم هم بدتر.تازه امروز یازده روز گذشته

اوووووو حالاها داری اینارو عزیزم😍 ب عشق جوجه تحمل کن

من ک با سنم هر دو طرف سفت شده و همش میخاره

اما چاره چیه

سلام به همگی دکترم گفت ۲ هفته دیگه برم واسه سونو میشه اول ماه آینده خوبه دیر نمیشه برای سونو ساک؟؟ت ...

سلام عزیزم

بسلامتی مبارک باشه

نه دیر نمیشه منم دوهفته بعد از مثبت شدن رفتم ساک رو دید اما گفت برای قلب زوده

فرداش خونریزی کردم رفتم سونو قلب رو هم دیدن😍😍😍

اکثرا تو هفته شش قلب تشکیل میشه اما واسه اینکه ممکنه دیرترهم بشه سونو قلب رو هفته هفت و هشت میگن انجام بدید

خواهرا من پنجشنبه پانکچر شدم‌ هنوزم‌خونریزی دارم شدید‌نیست‌ ولی‌ دارم این طبیعیه ؟ دفعه‌پیش نداشتم&n ...

والا من دقیق نمیدونم بذار بچه ها بیان راهنمایی کنن