2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045697 بازدید | 684478 پست
ممنون جانم از توضیحات کاملتون.  ماشاالله اطلاعاتتون بالاست ، تحصیلات شما پرستارى ىا ماماىى هست ...

نه عزیزم اتفاقا اصلا ربطی به رشته تجربی نداره.... 

من تحصیلاتم کاملا فنیه... 

😂😂😂😂

تجربه های خودم اطلاعاتم رو کم و بیش زیاد کرده.... 

خصوصا مقولاتی که خودمم تجربش کردم یه جورایی حک شدن تو ذهنم.... 

در مورد مشکلاتم سعی کردم اطلاعاتم رو بالا ببرم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دیرکز بی بی منفی بود  و از دیروز ترسح قهوه ای کمرنگ دارم. والا تخمک کشی و انتقالم فاصله ...

ممکنه لانه گزینی ات دیرتر باشه مثلا تازه داره لانه گزینی میکنه ب خاطره لکه بینی میگم  و هنوز نشون نده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دیرکز بی بی منفی بود  و از دیروز ترسح قهوه ای کمرنگ دارم. والا تخمک کشی و انتقالم فاصله ...

نباید بیبی چک می‌زدی ،زوده.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
بی بی چک زده بودی که منفی بشه؟ یا کی زدی یا ازمایش روز چندم دادی؟

بی بی چک روزه یازده زدم مثبت شد روزه سیزدهم ازمایش دادم برا من دوقلو بودن زود نشون داد شما ممکنه از دیروز لک دیدی لانه گزینی دیر اتفاق افتاده باشه وایسا همون روزه ازمایشت برو  ان شاالله که مثبتی عزیزم 💜💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

عزیزم فقط به لانه گزینی نیست که.... 

بعضیا کلا بتای پایینن.... 

مثلا لاله جون روز 14 بتاش ۵۰ بود.... 

الان گل پسرش آقایی شده.... 

یعنی هم ممکنه یکی لانه گزینیش دیر باشه هم اینکه کلا ترشح هورمون بتا تو خون و در نتیجه ادرار کم باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فقط به لانه گزینی نیست که....  بعضیا کلا بتای پایینن....  مثلا لاله جون روز 14 بتا ...

خوشبحالتون اطلاعاتتون زباده .ادم هرچقدر اطلاعات داشته باشه راحتره

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
خوشبحالتون اطلاعاتتون زباده .ادم هرچقدر اطلاعات داشته باشه راحتره

عزیزم بالا رفتن اطلاعات اگه کمک کنه ریلکستر بشی خوبه اما بعضی دوستان وقتی اطلاعاتشون میره بالا فقط بار منفی اطلاعات رو میگیرن.... 

برا همین باید از اطلاعات برای کم کردن استرس استفاده کنیم.... 

مدیریت اطلاعات خیلی مهمه.... 

عزیزم بالا رفتن اطلاعات اگه کمک کنه ریلکستر بشی خوبه اما بعضی دوستان وقتی اطلاعاتشون میره بالا فقط ب ...

دقیقا من استرس میگیرم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
جوجه های من بعد از ۶سال و نیم سختی و چشم انتظاری😍

عزیززززم چه عکس قشنگی

ای جوووووونم😘😘😘😘

دخترن یا پسر؟

خدا حفظشون کنه❤❤

باورم نمیشه اون جنینای کوچولومون اینجوری میشه😍😊 انشالله همه مون از این عکسا بگیریم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خدا جوجتووو برات نگه داره🥰كي ميري سونو قلب ان شالله؟

ممنونم عزیزم همچنین🤗

دکترم مسافرته برای اخر ماه ازش وقت گرفتم

ولی احتمالا پیش یه دکتر دیگه برم چون دیر میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻