2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

دوستان دکترم به من گفته بود قبل انتقال مثانه ات پر باشه.

بعد دوساعت استراحت در کلینیک گفتن میتونین برین دستشویی ولی حالت سرپایی از فردا به دستشویی فرنگی استفاده کنین .

ببخشیدا  بعد استراحت زود ادرار کردن ایرادی داره؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
شکر خدا جوابم بی حکمت نبود باامروز .اشک نمی‌ریزم  برای دلم .برای امام حسین اشک بریزم.  شبک ...

زینب جانم، نمیتونم بگم ب ایمانت به قوی بودنت به صبوری و شکری ک داری چقد غبطه خوردم😭. فقط و فقط و فقط خود خدا میدونه چ اجر و بهره عظیمی بردی تو این امتحان و به کجاها رسیدی عزیزدلم.

الهییی ک به حق اشک چشمای امام حسین ع تو دعای عرفه تا سال بعد این موقع نی نی دومت بغلت باشه و با لذت دوران بارداریتو گذرونده باشی گلم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم دعام کن معجزه جان  بخدا خیلی به دعاهاتون نیاز دارم الهی آمین عزیز دلم💚💚

بخداااا كلي اسم ميارم قشنگ با ذكر كاربريااا بعدشم محض اطمينان ميگم همه بچه هاي تاپيك همه زناي منتظر🥺

ان شاللله امشب عيديتوووو بگيري همه چي راحتتر ازچيزي كه فكرشووو بكني برات رقم بخوره و پيش بره

یه سوال؟  چه مدت بعد از انتقال جنین لانه گزینی میشه؟؟

عزیزم اسمت اومد تو ذهنم تو دعای عرفه انشاالله خیره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان دکترم به من گفته بود قبل انتقال مثانه ات پر باشه. بعد دوساعت استراحت در کلینیک گفتن میتونین ...

من مه ٥٠ دقيقااا بعد انتقال رفتم فرنگي مركز چون انقد اب خورده بودم دلا راه ميرفتم

من تبریزم عزیزم بازم ممنون که اطلاع دادین

ارسالم دارن

خودمم اصفهانم ولی مرتب سفارش میدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من مه ٥٠ دقيقااا بعد انتقال رفتم فرنگي مركز چون انقد اب خورده بودم دلا راه ميرفتم

پس ربطی نداره.

بعد انتقال هم من چند روزی ترشح سفید رنگ داشتم اون از چی میتونه باسه.ببخشید سردرد میدم بهتون

عزیزم اسمت اومد تو ذهنم تو دعای عرفه انشاالله خیره

عزیزم دلم یه جوری شد در اون حین که من عضو جدید هستم به یادم بودی .فداتشم اجرت باخدا

پس ربطی نداره. بعد انتقال هم من چند روزی ترشح سفید رنگ داشتم اون از چی میتونه باسه.ببخشید سردرد مید ...

من اونو دقت نكردم راستش چون شيافم داشتم متوجهش نبودم ترشح شفافوو ولي داشتم يادمه

نه بابااا ان شالله لك لانه گزيني بوده و مامان شدي❤️🙏

ان شالله اين سيكلتووون عالللللللي پيش ميره بحق امام حسين  فسقلياي رو هرچه زودترر انتقال ميدين❤️ ...

قربونت برم

دعام کن معجزه جان 

بخدا خیلی به دعاهاتون نیاز دارم

الهی آمین عزیز دلم💚💚

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ارسالم دارن خودمم اصفهانم ولی مرتب سفارش میدم

فرزي جون بي زحمت اگه سختت نيس ميشه يبار ربط ژل رويال و رواسپرم بگي با چه پودري همسرتون خوردن و كي ا خوردن و شماره اون اقارو بهم بدي بدم بدوستم جاي مطمين ميخاااد گفتم از دوستم ميپرسم بهت ميگم 

به زودی میشه مطمئن باش بخاطر اینکه دلت رو خوش کنم نمیگما مطمئنم این روزو میبینی فقط پیش برو حتی با ...

مرسی از قوت قلبت عزیززززم ❤💓 توکل به خدا...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈