2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
عزیزم سعی کن زیادی تو شستشو وسواس به خرج ندی....  اینطوری تعادل باکتری و قارچ رو به هم میزنی و ...

واقعا هم همش از بس وسواس داشتم این بلا سرم اومد ..بدبختی اینجاس که به همسرمم تاکید میکنم اینجور باشه 😅😅😅

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام دخترا ببخشید بهتون استرس دادم.ممنون از اینکه دوهفته کنارم بودین.برام دعا کردین. خیلی دوستون دا ...

سلام زینب عزیزم 

چقدر خوبه ک انقدر قوی هستی..

من مطمئنم خدا ب زودی زوووودددد پاداش اینهمه صبوری و دل مهربونت رو میده

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا به نظر من توصیه غلطی کرده....  معاینت نکره ببینه عفونت قارچی داری یا باکتریه؟  اقلا ...

چرا معاینه کرد دکتر قارچیه عفونتم .که بعدش اینو بهم گفت 

مرسی عزیزم بابت نگرانیت انجام نمیدم دیگه.. همون وسواس شستشو رو بردارم از ذهنم کافیه 😘😘😘

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
واقعا هم همش از بس وسواس داشتم این بلا سرم اومد ..بدبختی اینجاس که به همسرمم تاکید میکنم اینجور باشه ...

من خودم فکر کنم تقریبا چند ماه بعد زایمانم داشتم عفونت تا چند ماه قبل.... 

هی دارو گرفتم دو روز خوب شدم مجدد شروع شده.... 

آخرش گفتم بذار ببینم تو شستستن وسواس به خرج ندم چی میشه.... 

گوش شیطون کر الان چند ماهه خبری نیست.... 

فقطم با آب بدون تماس شستم.... 

بعدشم با کاغذ توالت خشک کردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا معاینه کرد دکتر قارچیه عفونتم .که بعدش اینو بهم گفت  مرسی عزیزم بابت نگرانیت انجام نمیدم د ...

آره این وسواس رو برداری خود به خود حل میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دخترا ببخشید بهتون استرس دادم.ممنون از اینکه دوهفته کنارم بودین.برام دعا کردین. خیلی دوستون دا ...

عزززیزم😔😔😔خیلی امیدوار بودم😞الهی خدا پسر نازتو برات حفظ کنه😍😍خدا بهترینارو برات کنار گذاشته مطمئن باش❤️

خداياشكرت....❤️ 

يا امام حسين تورو بحق ٦ ماهت تورو بحق علي اصغر تورو بحق ناله هااااي دل ربااااب هيچ زني رووو در حسرت مادرشدن نذااار ان شالله همه بچه هاي تاپيك تا اخر همين امسال ماااادر بشن خداياااااا تورو به بزرگيت قسم ميدم😭😭😭

خداياااا تورو بحق حضرت علي اكبر به جووووني بچه هاااا رحم كن نزار توراه دكتر و دوا درمون نااميد بشن خودت دستشووون رو بگير بحق اين روز عزيز🙏

عزیزم فدات بشم....  قابل باشم دعاگو هستم عزیزم....  البته شما کوچکتری عزیزم....  ه ...

سلام آنا جان توی پیجتون بهتون دایرکت دادم بی زحمت یه نگاه بنداز لطفا😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
يا امام حسين تورو بحق ٦ ماهت تورو بحق علي اصغر تورو بحق ناله هااااي دل ربااااب هيچ زني رووو در ...

😭😭😭

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

سلام زینب جان ...میدونم خدا برامون جبران میکنه حتما...خداروشکر که گریه نمیکنی😘🥰

عزیزان ایا قبل از انتقال قرص فولیک اسید میخوردیذ؟؟؟از چند وقت قبل؟؟ من قبلا میخوردم یعنی از وقتی ا ...

من از سال ۹۷ که اقدام کردم یکسره دارم میخورم ..حتی بعدازپانکچر هم ادامه دادم...کاش روزی برسه هیچ کدوممون دیگه دارونخوریم 

شکر خدا جوابم بی حکمت نبود باامروز .اشک نمی‌ریزم  برای دلم .برای امام حسین اشک بریزم.  شبکه قرآن کربلا روضه امام حسین  

دلا بسوزه خدایا من اصلا ناراحت نیستم خوشحالم که اگر قرار بود منفی بشم امروز بهم گفتی

خدا اشک برامام حسین ازمون نگیره

خیلی التماس دعا دارم

ان شاءالله به حق امروز ۹ماهتون به راحتی واسونی بدون هیچ سختی بگذردنیین  

خدا روقسم به ۶ماهه امام حسین هیچ عزیزی چشم انتظار فرزند نزاره

من ارزو همیشگیم بود محرم وفاطمیه باردارباشم

قربون خدا خودش نظرکنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد