2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
سلام دخترا ببخشید بهتون استرس دادم.ممنون از اینکه دوهفته کنارم بودین.برام دعا کردین. خیلی دوستون دا ...

عزيزم خوشحالم ك اينقدر قوى هستى ك اينوميگى و ب پاس همين قوى بودنت به زودى خدا دامنت رو سبز ميكنه و دردونه پسرتو از تنهايي در مياره🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یه سوال دیگه هم داشتم .. اینکه من یه ساله هرماه عفونت واژینال میگیرم اما عفونتش کمه.. حالا قبل پریود ...

عزیزم من یادمه موقع انتقال عفونت داشتم.... 

پماد دادن.... 

یعنی روزای اول انتقال تا یه هفته پماد داشتم.... 

اگه حاد نباشه و با دارو قتبل حل باشه جای نگرانی نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا ببخشید بهتون استرس دادم.ممنون از اینکه دوهفته کنارم بودین.برام دعا کردین. خیلی دوستون دا ...

الهی عزیزم،ناراحت نباش گلم،راه طولانیه ولی آخرش شیرینه قطعا برای تو،ایشالا که به زودی زود یه خواهر یا برادر برای پسرت میاری عزیزم.🤲🤲🤲

اینکه میگن تو اب نمک و سرکه بشینم.باید هرروز باشه یا چند روز یه بار.. تا ۲۵ تیر وقت دارم 

عزیزم اصلا سر خود اینکارو نکن.... 

میزنی تعادل اسیدی و قلیایی بودن واژن رو به هم میریزی.... 

مگر اینکه دکترت تجویز کنه.... 

هر چند من کلا از این تیپ کارها میترسم چون معلوم نیست چی داخل واژن میره خودش عامل تشدید نباشه....

من شخصا داروی تجویزی دکتر رو ترجیح میدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم . انشالله به همین زودی خدای مهربون یه خواهر یا برادر به گل پسرت هدیه بده .

خدای من خدای معجزه هاست . 
پماد واژینال و ان ان بهم داد که مصرف کردم.. ولی من قبل پریودی عفونتم دوباره عود میکنه.. گفتن که بدنم ...

عزیزم سعی کن زیادی تو شستشو وسواس به خرج ندی.... 

اینطوری تعادل باکتری و قارچ رو به هم میزنی و این خودش عامل عفونت میشه.... 

اتفاقا بیشتر عفونتها از وسواسهای بیش از حده.... 

من خودمم زیاد عفونت میگرفتم.... 

همش چون ترشحات داشتم هی انقدر با دستم میشستم که مطمئن بشم ترشحی نمونده.... 

اما الان ببخشیدا اگه ادرار باشه فقط آب میگیرم و اصلا دیگه با دست نمیشورم.... 

بعدشم با کاغذ توالت پاک میکنم.... 

برا مدفوع هم ببخشیدا فقط از پشت خودمو میشورم.... 

بعد کلا آب میکشم.... 

اینطوری هم کمترین تماس با واژن وجود داره نه از خارج باکتری وارد میشه نه اینکه تعادل باکتری و قارچ داخل واژن به هم میریزه.... 

الان مدتیه دیگه عفونت ندارم.... 

به دخترمم مدتیه تاکید کردم دیگه اصلا برا جیش با دست خودش رو نشوره... 

میخوام از الان عادت کنه....

مخصوصا بچه ها ممکنه موقع دستشویی رفتن اصلا دستاشون انقدر تمیز نباشه و حواسشون نباشه دستاشونو قبلش بشوره.... 

دارم همه پیاماتون  رومیخونم   خیلی دوستون دارم

دختر ما محکومیم ب قوی بودن خودتو نباز ۹ساله هردفه میخورم زمینو و محکم تر بلند میشم این نه سال صبوری رو یاد گرفتم بیخیال بودن رو یاد گرفتم ولی باز هم برام شیرین بوده شاید تقدیرمون در اینه که این سختی رو به شیرین ترین حالت ممکن بگذرونیم 😔

فقط میتونم بگم امید هست ک مارو سرپا نگه میداره 

امید و اعتماو ب بالا سری ک دستش رو سر زندگیمون هست و هردفه هلمون میده که برو نترس قوی باش من میرسونمت ب اون چیزی ک میخای تو تلاش کن از تو حرکت از من قول رسیدن😔خدا بزرگه توکل کن و محکمتر ادامه بده دختر خوب

آنا جان امیدوار شدم منم تقریبا همسن شما هستم لطفا منو تو دعاهات در کنار بقیه دوستان از یاد نبر  ...

عزیزم فدات بشم.... 

قابل باشم دعاگو هستم عزیزم.... 

البته شما کوچکتری عزیزم.... 

هم سن اون زمونای منی.... 

اما خوب منم تازه 14 سالم تموم شده😂😂😂😂

عزیزم ورم که نداره؟  فقط کلا با این داروهای هورمونی آب زیاد بخور....  حداقل ۸ لیوان ک ...

نه فقط درد دارن ورم نیس.. اره دقیقا معده نمونده واسم از بس قرص خوردم😣

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

خداروشکر‌که انقدر با روحیه و قوی هستی عزیزم مطمینم که‌یروزی بهمین‌زودیا خدا دل مهربونتو شاد میکنه‌و‌ یه خواهر و برادر به پسر‌گلت هدیه‌میده😍 خیلی خوشحالم‌ که امیدواری و با قدرت راهتو ادامه میدی خدا بنده شو نا امید نمیکنه و یروزی دلتو شاد میکنه‌مطمینم😍

عزیزم اصلا سر خود اینکارو نکن....  میزنی تعادل اسیدی و قلیایی بودن واژن رو به هم میریزی....&nb ...

منشی دکترم بهم گفت اینکارو بکن.گفت چون هم کمه عفونتی که میگیری هم هرماه میگیری بااین کنترلش کن 😥

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

آفرین بهت عزیزم..... 

دمت گرممممممم.... 

مطمئنم پسرت به زودی خواهر دار میشه.... 

من شک ندارم.... 

دیر و زود داره سوخت و سوز نداره..... 

بهترین بهترینارو برات آرزو میکنم..... 

منشی دکترم بهم گفت اینکارو بکن.گفت چون هم کمه عفونتی که میگیری هم هرماه میگیری بااین کنترلش کن 😥

والا به نظر من توصیه غلطی کرده.... 

معاینت نکره ببینه عفونت قارچی داری یا باکتریه؟ 

اقلا اینکارو نکن.... 

مگر اینکه دکتر بگه!!!! 

ن باز امروز بدتر شده 

الهی بحق عظمت امروز ب سلامتی بگذرونی دوران بارداری رو و صحیح و سالم بغلشون کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱