2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045820 بازدید | 684484 پست
منم شبکه نهالم.نه زودتر نیست ۳یا ۵ .بزن تلوزیون ببین باگوشی.یا صبر کن بخوابه. بعد بزن عرفه.   & ...

خواب كه نداره گوشي من نداره تلويبيون همسرم داره كه گوشيش چون بازي داره هركس دستش بگيره ميگيره😅تنها راهش اينه گوشي بدم دستش خودم با تي وي ببينم ولي دلم نمياد زياد گوشي دستش بگيره🤦🏻‍♀️

ابتلاها دويست سيصد بود يهوووو شد دوهزار☹️

اوووووه یا خداااا. اونم دم مسافرت ما😰 از ی ماه پیش جا رزرو کردن 😢

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خيلي پررو بودم اصلا هم خجالت نميكشيدم😂🤦🏻‍♀️تازه ناراحت بودم چرا سه نفر ادم نميتونن مثل من خونه ...

ووووااااى عاشقتم خدايى😆😆😆😆😆

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نفس جان ما چند نفر بودیم تو عرفان با هم انتقال دادیم یک گروه تو ت ل گ ر ا م داریم دعوت دوستی من بپزی ...

سلام هسی شما؟؟ گروه داشتیم باهم گروه پر پر شد من گمتون کردم... 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزان الان از من لک یا میتونم بگم ترشح خبلی کمرنگ قهوه ای اومد

میتونه نشونه خوبی باشه عزیزم.... 

من خودم روز 11-12 لک دیدم.... 

استراحت بکن اگه رفع شد فبها نشد به دکترت زنگ بزن احتمالا پروژسترون رو بیشتر کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برادر شوهر من با وجود سه دز واكسن كرونا گرفته معدرت ميخام اسهال و استفراغ شدييييييد دكترهم&nbs ...

پس همون ويروسه هم همه از عيد دارن ميگيرن كرونااا بوده؟؟؟ چيز جديدي نيس از عيد بود كه 

عاره دوستاي من يسرياشون همون اسهال و استفراغ رو خيلي شديد گرفتن يسريا سبكتر تازه براي بعضي بعدش به تب و سرفه هم تبديل شده، ان شالله بلا دورباشه از همه

برادر شوهر من با وجود سه دز واكسن كرونا مثبت شده معذرت ميخام اسهال و استفراغ شدييييييد دكترهم  ...

الهی شفای عاجل.

وای منم پریروز نصف روز گلاب ب روتون دستشویی بودم فقط. ولی علایم دیگه ندارم ان شاالله ک چیزی نیس.

یکم نگران شدم نسبت ب سفر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عاره رفت يكشنبه بياد ميشه دوهفته، البته٤ روزش خونه مامانم بودم دوروزشم غذا اوردم حساب كني يك هفتس دي ...

مادرم بخواد بیاد با خواهرم میاد حالا مامانم میگه گرونیه نیایم 😐 از دست پدر مادرم راهمم دوره میان یه روزه بر میگردن  ک یه وقت خرج نندازن میگم حالا خدا رو شکر خونه همه چی هست چه خرجی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اوووووه یا خداااا. اونم دم مسافرت ما😰 از ی ماه پیش جا رزرو کردن 😢

نه مشهد خيالت راحت ان شالله خود امام رضا مراقبتون هست ما مهر ماه رفتيم تقريبا عاروم بود ولي كلا ماسك داشتيم بعدم بيشتر پايين بوديم فضااااااش بازه هيچي نميشه ان شالله

نفس جان ما چند نفر بودیم تو عرفان با هم انتقال دادیم یک گروه تو ت ل گ ر ا م داریم دعوت دوستی من بپزی ...

بسلامتی کی انتقال دادی ؟ دکترتون کیه ؟ منم عرفان پانکچر شدم فعلا انتقال ندادم

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه مشهد خيالت راحت ان شالله خود امام رضا مراقبتون هست ما مهر ماه رفتيم تقريبا عاروم بود ولي كلا ماسك ...

ان شاالله😍❤️

هیچی همسرم رفته بود داروهامو بگیره نسخم الکترونیکی بود این سرمم داده بودن زنگ زد بهم گفت تعجب کردم گ ...

آهان.... 

منم دقیقا نفهمیدم چیه برا همین گفتم شاید غلط تایپیه... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مادرم بخواد بیاد با خواهرم میاد حالا مامانم میگه گرونیه نیایم 😐 از دست پدر مادرم راهمم دوره میان یه ...

بگو نه بخاطر من مياااااين براي خوش گذروني نمياين كه براي كمك كردن بمنه بياااااااين 😅

بگو نه بخاطر من مياااااين براي خوش گذروني نمياين كه براي كمك كردن بمنه بياااااااين 😅

اره باید اصرار کنم میگم دیگه انقدر بیا تا عادی شه برات بچه ها هم بیان بیشتر باید بیای من دست تنهام 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️