2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684484 پست
حالا خدا رو شکر تو این قضیه خیلی ب چشم اعتقاد دارن نمیگن فعلا ولی کافیه بفهمن من ب یه نفر گفتم دیگه ...

عزیزممم، ان شاالله که سال پر خیر و برکتی باشه و همه منتظران دامنشون سبز بشه و همه خانمهای باردار به سلامتی زایمان کنن شما هم همینطور 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خواهرت دیگه رفت ؟مامانم میگه دو هفته بیام پیشت بت برسم نمیدونم بگم بیاد یا نه  نمیخوام زح ...

عاره رفت يكشنبه بياد ميشه دوهفته، البته٤ روزش خونه مامانم بودم دوروزشم غذا اوردم حساب كني يك هفتس ديگه مستقليم

اگه خيلي سختته بگو بيان هم تنوع ميشه برات نميتوني بري ديدنشون ميبينشون هم كمك حالت ميشن

براي مامانت كه سخت نيست طفليااا با جون و دل انجام ميدن بيشتر براي پدرت و خواهرت كه تمها خونه ميمونن سخته من اينسري و اونسري بيشتر عذاب وجدان اينجوري داشتمچىن بالخره از كار و زندگي خودشون ميفتن ديگه

ولي باهم بيان خيلي خووووبه

نه الان كه نه داشتم براي بعد زايمان فكر ميكردم😂😂😂كه كرونا شدت گرف باز

من از اخبار خبر ندارم چند روزیه چی شده امار کرونا؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای شرمنده تو رو خدا من زیاد سوال میپرسم . معجزه جان چه ساعتی فولیک رو مصرف میکردی ؟ 

من شباااا ميخوردم ساعت نداشت هر وقت شام ميخوردم ولي بعد انتقال ده اينطوراس تقريباااا نه عزيزم اين چه حرفيه عاخه

تازه خوندم سوپري محل رو🤣🤣من همسرم خيلي خجالتيه تواين مورد كسيم مثبت ميشه روش نميشه بهش تبريك بگهخص ...

ایشون احتمالا یه نسبتی با همسر بنده دارن، حالا عکس سونو دست خودش نیست وگرنه بعید نبود سونو رو هم نشون همه بده 🤣😂🤣

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها برنامه عرفه ساعت چنده؟؟ تلويزيون منظورمه سه زودتر نداره نه؟؟ ساعتا و شبكه هاشووو ميدونين؟ من ...

منم شبکه نهالم.نه زودتر نیست ۳یا ۵ .بزن تلوزیون ببین باگوشی.یا صبر کن بخوابه. بعد بزن عرفه.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم خواهرت دیگه رفت ؟مامانم میگه دو هفته بیام پیشت بت برسم نمیدونم بگم بیاد یا نه  نمیخوام زح ...

آدم واقعا خجالت ميكشه بشينه مادرش كار كنه🥺🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم ان شالله بسلامتي بريد برگرديد التماس دعا😍😍

قربووونت برم عزیزم ممنونم. ان شاالله نیت کردم اولین زیارت رو به نیت همه دوستای اینجا برم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آدم واقعا خجالت ميكشه بشينه مادرش كار كنه🥺🥺🥺

من خيلي پررو بودم اصلا هم خجالت نميكشيدم😂🤦🏻‍♀️تازه ناراحت بودم چرا سه نفر ادم نميتونن مثل من خونه روو تنيز كنن😂مادر و خواهرم وهمسرم منظورمه😅خدا از سر تقصيراتم بگذره🥴

ابتلاها دويست سيصد بود يهوووو شد دوهزار☹️

برادر شوهر من با وجود سه دز واكسن كرونا مثبت شده معذرت ميخام اسهال و استفراغ شدييييييد

دكترهم ميگه هيچى نبايد براى رفع اسهال بخورى تا تموم ويروس توى بدنت بياد دفع بشه

بيچاره داغون شده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم