2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
عزیزم من شخصا ریپلای ها رو نگاه نمیکنم....  یعنی اعلانات رو نگاه نمیکنم....  پستهارو به ...

انا جان من آندومتریوزم . دو سه ماه دیگه انتقال دارم . به نظرتون هر روز ویتامین e 400 زیاد نیست ؟  برای اندومتریوز چه چیزایی خوبه که انجام بدم ؟ راستی امپول دیفرلین زدم

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی از دوستام اینطور شد بعد فهمید بارداری بود. مواظب خودت باش

ااای جااانم چقد خووووب. خوش بحالش‌.

رفتم سرویس هیچی نبود دیگه ولی داخل ی کوچولو رنگه قهوه ای بود. ولی همچنان دلدرد شدید پریودی دارم و پادرد . دقیقا حالتای پریودی. فقط نگرانیم بابت مسافرته . ۳ روز قراره تو مسیر باشیم تا برسیم مشهد ان شاالله. دعا کنین ادامه پیدا نکنه اینجوری خیییلی سختمه هی برا نماز لباس عوض کنم. البته اگه خونریزی کامل بیاد ک دیگه راحت میشم میگم پریودیه ولی اینجوری لک بینی باشه سخت میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تازه خوندم سوپري محل رو🤣🤣من همسرم خيلي خجالتيه تواين مورد كسيم مثبت ميشه روش نميشه بهش تبريك بگهخص ...

وای 🤣🤣حالا شوهره من میاد میگه فک کنم فلانی حامله اس میگم نه بابا فک نکنم فرداش خبر بارداری طرفو میشنوم 😅😅تشخیصش تو زن حامله از منم بهتره  یعنی اول اون میفهمه بعد من 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها برنامه عرفه ساعت چنده؟؟ تلويزيون منظورمه سه زودتر نداره نه؟؟ ساعتا و شبكه هاشووو ميدونين؟ من روشن كنم بايد برم رو كارتون😅هركي خوند براي منم دعا كنه اميدوارم منم بتونم🙏😍

عزيزم ان شالله بسلامتي بريد برگرديد التماس دعا😍😍

عزیزم خواهرت دیگه رفت ؟مامانم میگه دو هفته بیام پیشت بت برسم نمیدونم بگم بیاد یا نه  نمیخوام زحمتشون بشه ولی دوس دارم پیشم باشن الانم یکم کارامو میتونم کم و بیش کنم 

بچه ها برنامه عرفه ساعت چنده؟؟ تلويزيون منظورمه سه زودتر نداره نه؟؟ ساعتا و شبكه هاشووو ميدونين؟ من ...

نمیدونم من تی وی رو روشن کردم شبکه سه اومدم کانالا و عوض کنم اصلا کنترل و پیدا نمیکنم 🤣همه جارو هم گشتم  الانم دارم سمت خدا میبینم 

بخداااااهمينطوره😅مامانت اينا هنو هستن پيشتون😍؟

آره طفلى ها پابند من و خونه نشين شدن

نه جنگلى شد ببريمشون نه دريايى نه بيرونى

طفلى ها بخاطر من همش تو خونه هستن

هرچقدرم عصر ك ميشه ميگم پاشين ماشين رو بردارين ى دور بزنين ميگن تو توخونه اى ما كجا بريم

ديگه هفته ديگه بعد سونو اگر خواستن برن اذيتشون نميكنم سختشونه كلا خونه دوماد هم هستن

همش ميگه تو اين خرج گرونى ما رو دستتونيم

ميگم عزيزم مگه شما چقدر خورد و خوراك دارين بعدم خداروشكر شوهرم ندار نيست كه

داره و خرج ميكنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم