2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
ممنوووونمممم عزیزممم، ان شاالله شما هم بزودی با نی نی سه یا چهارتایی برید عروسی 😍⁦❤️⁩

جووووونم. ان شاالله❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره از من بیشتر ذوق داره 🤣 ببین مامانمم خونمون بود یعنی یه لحظه به هم نگاه کردیم قشنگگگ از تعجب چش ...

😁😁 الهی خوشبختیشو ببینین و زیر سایه عشقتون بزرگ بشه😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شکر خدا منم خوبم  فقط خیلی خیلی خسته ام و پادرد شدید دارم  امروز نوبت دکتر دارم  ا ...

الهی عزیزم خستگی طبیعیه توی بارداری، ممنون گلم، همچنین برای شما 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شالله فسقلت دنياااا اومد هم اين كرونا لعنتي تموم شده باشه و هم كلي مراسم شادي  بااااشه بتوني ...

آره فکر کنم ۳ سال میشه ندیدمشون، کرونا هم که تمومی ندارن واقعا، الان شما واقعا بشین سر جات دختر خوب آخه الان وقت مهمونی گرفتنته با این شرایطت؟؟ 🤨🤨😠😠

استرومارین چند مصرف میکردی عزیزم قرصشو میخوردی یا واژینال بود؟ اون مایع میاد بیرون عزیز نمیمونه ک ت ...

فک کنم همون ۱/۲۵ بود دقیق یادم نیس. قرصش بود. مث استرادیول اول روزی ۳ تا بعد ۴ بعد سونو هم اگه اشتباه نکنم ۵ تا کرده بود تا روز انتقال.

نه مایع بیرون نمیومد فک کن انگار قرص واژینال ک نیذاشتم یکی دو روز بعد حالت خمیر شده قرص گوله شده بیرون میومد

عزیزم ببین اگه دیدی مولتی ویتنامین یا هر چیزی که میخوری تهوع ایجاد میکنه یه مدت نخور....  چون ...

آره بخدا تازه کم کم داشتم خوب میشدم از دو سه لقمه رسیده بودم به پنج شیش تا لقمه که اوضاع دوباره بد شد ⁦☹️

حالا عصر زنگ بزنم دکترم ببینم اگر مارکش رو عوض کنم بهتر میشه شرایط یا نه. ممنونم عزیزممم ⁦❤️⁩

حالا همسر من برعکسه....  اصلا نمیگه....  حتی به خونوادشم خبر نمیده مگر اینکه شرایطش پیش ...

اینجوری خیلی خوبه یه وقتایی دوست داره یه چیزایی رو کسی نفهمه ولی همسرم نهاااایت تلاشش برای نگفتن خبر بارداریم تا سونوی ان تی بود بعدش بصورت انفجاری کل دنیا رو خبردار کرد 😂😂

سلام نسرين جان خداروشكر ك خوبى اره منم موعد پريودمه و پاهام درد ميكنه تو گرم ترين حالت دما هم بايد ...

سلام فریناز جان خوبی عزيزم 

آره سخته این حالات 

خستگی، خواب آلودگی و.... 

الهی بنده خداها خسته میشن 

من شمالم با این که هوا گرم بازم زیر پتو هستم پاهام یخ یخ 

صد البته بی حکمت نیست سفرت بی خطر راستی فاطمه بهتره من برم اول عکس رنگی بعد هیسترو میشه راهنماییم کن ...

ممنونم گلم.

واقعیتش نمیدونم کدوم اول بهتره. کاش از دکتر راهنمایی بگیری. نسبت ب لاپرا اطلاعی ندارم. ولی هیسترو و عکس رنگی انجام دادم البته با فاصله زیاد.    تو هیسترو تا جایی ک میدونم فضای رحم فقط بررسی میشه لوله ها نه البته اگه اشتباه نکنم. چون هیچ وقت راجب لوله بمن چیزی نگفتن تو هیسترو ولی تو عکس رنگی لوله رو هم میبینن ک بازه یا نه.

ببخشید خیلی اطلاعاتی نداشتم ک بتونم کمک کنم😥

ممنونم از توضيحات هرچي ميبينم مفيده براي دوستم ميفرستم بار سومه ميخاد بره پانكچر توروخداااا براش دعا ...

لایق باشم دعاگوی تک تک دوستام هستم.... 

تک تک همقطارام که دوست دارم هر چه زودتر تو ایستگاه شادی ببینمشون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها میگم چرا باید دوتا پری بگذره برای انتقال جدید؟

خوب نمیشه باهمون اولین پری سیکل رو شروع کرد؟

بدنم همه که آماده تره؟  

آنا جووون بچه ها 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام ببخشید دیر امدم 😞وظیفه دونسم بیام و خبر بدم  متاسفانه من ۱۲ تخمک داشتم و گفتن دوتاش فقط ...

عزیزم وقتی هم دکترت هم جنین شناس گفتن جنینهات خوب بودن چرا شما منفی فکر میکنی؟؟ اتفاقا دکترها توی این مسائل اصلاااا تعارف ندارن و همیشه نیمه خالی لیوان رو نشون آدم میدن، وقتی گفتن خوبه مطمئن باش خوب بوده گلم 😍⁦❤️⁩