2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045858 بازدید | 684486 پست
الان زنگ زدم جنین شناسم که آشناست.گفت زود بی بی زدی.ما گفتم ۱۶ روز تمام بشه بعد

خوب چقدر خوب عزیزم 

انشاالله خدا دلت رو شاااد کنه با ی بتای عااالییییی..دیگه بی بی نزن ک استرس بگیری.‌یه دفه برو آزمایش

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزدلم ممنون خوبم خداروشکر اره یه خورده کمتر میام سایت این اخرای بارداری یه خورده سخت تر می ...

عزیزم انشاالله به چشم بر هم زدنی میگذره انشاالله یادته باهم انتقال داده بودیم 😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب چقدر خوب عزیزم  انشاالله خدا دلت رو شاااد کنه با ی بتای عااالییییی..دیگه بی بی نزن ک استرس ...

انشاله دعا کنین برام تورو خدا.

نه دیگه بی بی نمیزنم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
مرسی ممنون از راهنمایتون عزیزم . آرزوی بهترین ها را براتون دارم . ان شالله در برنامه ام میزارم فقط ن ...

به هم ریختگی قاعدگی و لک بینی بخاطر مصرف زیاد داروهاس

و میتونه یکی از عوارض مصرفشون باشه

چون شما در یک ماه با خوردن و تزریق امپول و قرص های زیاد کار یک سالو میخای ازش بکشی و این خب شوک اورترین حالت ممکن رو برای رحم و تخمدانت داره پس باید بهش حق بدی یه مدت اینجور باشن 

تخمدان ما هرماه اگر مشکلی نداشته باشه فقط یک تخمک یا نهایتا دوتخمک ازاد میکنه اما وقتی شما این امپول و قرصا رومصرف میکنی بالای ۱۰ تا تخمک داری حالا اینکه با کیفیت باشن یا بی کیفیت دیگ بستگی ۱_به بدن شما  و ۲_به کیفیت داروهات داره عزیزم

سلام عزیزانم تو راهم انجام بدم.خیر.ان شاءالله    

عزیزم انشاالله خوش خبر میایی😍😍😍🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم فولیک اسید رو معمولا داریم حالا یا یک یا ۵ بسته به شرایط....  من که داشتم بعدشم به جاش ف ...

سلام

ببین من از همون ۳-۴سال پیش میخوردم 

اولین باری که خواستم اقدام کنم دکترم گفت حتما سه ماه قبل اولین اقدام باید بخوری

خلاصه باردار نشدم و افتادم در سیکل میکرو

الان پانکور شدم جنین هام فریز شده دیگه قرص یدوفولیک نخوردم  دکترم هم نگفت بخور فقط یه کپسول داد به حای متفورمین میخورم و این ماه ال ذی

خودم فکر میکردم یدوفولیک برای جتین هست و چون پانکچر شدم دیگه نباید بخورم

پلی ظاهرا دوستمون میگه اشتباه کردم و باید میخوردم روی رحم تاثیر دارع برای پذیرش جنین😔😔

در ضمن کی گفته فقط رو تخمک تاثیر داره.....  اصلش رو خودت و در نهایت خونرسانی به جنین تاثیر دار ...

اره میدونستم بعد انتقال نیازه 

ولی فکر نمیکردم بین پانکچر و انتقال هم باید بخورم میگفتم با خودم،جنین که نیست😊اشتباه کردم

انشاله دعا کنین برام تورو خدا. نه دیگه بی بی نمیزنم

انشاالله خیره جونم من خودم روز ۱۶بی بی زدم تازه ناز داشت هاله انداخت آزمایش و برو حتما

دیروز درد داشتم ترسیدم وگرنه فولیکولای من که همیشه زیر ۱۰ هست هایپر نمیشم الانم یه دوغ از اون بزرگ ب ...

عزیزم نمیدونم هایپری ب چی ربط داره ولی همیشه ب تعداد فولیکول نیس ‌. من ۷ تا داشتم ولی هایپر شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم نمیدونم هایپری ب چی ربط داره ولی همیشه ب تعداد فولیکول نیس ‌. من ۷ تا داشتم ولی هایپر شدم

آره آلائه جان منم اینو‌شنیده بودم‌که بعضیا هم زیر ده تا فولیکول دارن‌و‌هایپر میشن ، من امروز حالم بهتره دیروز واقعا احساس میکردم آب داخل شکمم میره اینور اونور و‌ داشت مترکید ولی امروز بهتره 

چه بلاهایی که با این میکرو‌ سرمون نیومد لااقل نتیجه میدیدم اینقدر دلم نمیسوخت 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش