2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوشحال شدم همش منتظر بودم بیای خبر بدی ایشالا رفته بالا اونم دوقلو ..دیدی آخرش شد 

ممنونم آلوچه مطمین باش توهم جواب میگیری خدا سختیایی که کشیدیم رو میبینه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
لاپرا بخاطر پلی کیستیکم.کوتر تخمدان.هیسترو تشخیصی هم انجام داد.هیسترو که تازه انجام دادم بخاطر خراش ...

آهان پس کوتر تخمدان داشتی.... 

پلیکیستیک هستی پس..... 

حالا باز خوبه..... 

پس لگنت یا قسمتهای دیگه رو نمیدونی چک شده یا نه.... 

انشالله که همه چی اوکیه اما اگه احساس نیاز میکنی حتما با یه دکتر متخصص تو زمینه آندومتریوزم یه دور چک بشی بد نیست... 

من خودمم قرار بود توسط دکتر زنانم هیسترو و لاپرای تشخیصی بشم.... 

بعد که تو کلینیک آندو تشخیص دادن لگنم درگیره دکتر زنانم گفتن که بهتره همونجا لاپرا بشی چون تجهیزاتشون بهتره و چون هیسترو هم همزمان قرار بود بشم دیگه با مشورت با دکترم قرار شد هیسترو و خراشم همونجا برام انجام بشه که با یه بیهوشی حل بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من چند روزه تهوعم خیلیییی بیشتر شده. هفته پیش دو سه روز کم شد گفتم شکر خدا داره تموم میشه ول ...

عزیزم بعید میدونم از مولتی باشه اما بازم از دکترت بپرس.... 

ب۶ داری؟ 

زنجفیل و سیرابیم خوبه برا تهوع.... 

حالا باز از دکترت بپرس نیاز بود میگه مولتی رو قطع کنی اما به نظرم از اون نباید باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزان ایا قبل از انتقال قرص فولیک اسید میخوردیذ؟؟؟از چند وقت قبل؟؟ من قبلا میخوردم یعنی از وقتی ا ...

عزیزم فولیک اسید رو معمولا داریم حالا یا یک یا ۵ بسته به شرایط.... 

من که داشتم بعدشم به جاش فمیبیون خوردم.... 

الانم میتونی ادامه بدی.... 

نگرانیت چیه؟ 

بچه ها من امروز عروسی بودم و سرپا بودم همش. بعد خییییلی کمردرد شدم و اخرا میزد ب زیر دلم. امروز روز ...

عزیزم آره امکانش هست.... 

من خودمم ماه پیش بیست روزه پریود شدم.... 

مسافرت و خستگی و.... 

برا منم قشنگ یه هفته جلو انداخت.... 

طبیعیه نگران نباش.... 

سلام دوستان عزیزم. ببخشید من یه مدت نشد بیام اینجا درگیر مهمون بودم. مهراوه، انتظار و پشمالو جان مبا ...

عزیزم اصلا به علایم توجه نکن.... 

چون بخوایی با اونا بری جلو هر روز سکته میزنی.... 

مهم اینه بتات رفته بالا.... 

خیالت راحت باشه.....

مگه برای سلامتی جنین نیست؟خب جنین های ما که فریز هستن باز چرا بخورم؟؟

عزیزم فولیک اسید برای خودت هم نیازه.... 

برا بحث خونرسانی بعدشم مگه جنین از بدنت تغذیه نمیکنه؟ 

انتقال دادی؟ 

عزیزم اگه نخوردیم نگران نباش من بعد بخور....

خلاصه بخور.... 

مگه برای سلامتی جنین نیست؟خب جنین های ما که فریز هستن باز چرا بخورم؟؟

در ضمن کی گفته فقط رو تخمک تاثیر داره..... 

اصلش رو خودت و در نهایت خونرسانی به جنین تاثیر داره یعنی بعد انتقالم نیازه فولیک اسید.... 

تو رشد جنین و.... 

😔😔😔من نمیخورم چی  از الان شروع کنم؟؟ اخه چند ساله میخوردم خسته شدم واقعا

عزیزم بخور.... 

اگه انتقال داری یا انتقال دادی بخور.... 

نه انتقال ندادم  این ماه باید ال دی بخورم پری شدم برم برای سونو ببینم شرایط خوبه وارد سیکل بشم ...

پس از الان شروع کن بخور.... 

فقط از دکترت بپرس ببین 1 کافیه یا باید فولیک ۵ بخوری.... 

حالا فعلا همون یک یا ۵ هر کدومو داری بخور بعد از دکترت بپرس.... 

پس از الان شروع کن بخور....  فقط از دکترت بپرس ببین 1 کافیه یا باید فولیک ۵ بخوری....  ح ...

سلام دوستم خوب هستین ؟ میشه منم راهنمایی کنید لطفا   تخمدان پلی کیستیک هستم و تحت درمان برای بارداری ۲ ساله منتظرم اندومترم همیشه نازکه توی سونو . لوبیا سبز و اووکادو و اب انار و داروهامو میخورم ولی اندومترم ضخیم نمیشه اگه چیزی بلدین لطفا برام بنویسین ممنونم

@ارام٠٠٠ @ارام00     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی نی نی دار ب ...

ممنون گلممم..الهی حاجت دلت روا بشه بحق حضرت ام البنین

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.