2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

@baran1467

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر آقا امام رضا ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی به حق امام رئوف به زودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من امروز عروسی بودم و سرپا بودم همش. بعد خییییلی کمردرد شدم و اخرا میزد ب زیر دلم.

امروز روز ۲۱ پریودم بود و اومدم خونه با عرض معذرت دیدم لباس زیرم خونیه. تا حالا اصلاااا سابقه نداشت اینجوری. کسی تجربشو داشته؟ ینی پریود شدم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام اینم پسره🤩 نه شهریور به دنیا میاد... رفتی سونو؟؟؟ 

نه فردا میخام برم.. ولی من هنوز تصمیم. نگرفتم ک چیکار کنم... خ سخته تصمیم گیری تو این شرایط خیلـــــــــــی

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
بچه ها من امروز عروسی بودم و سرپا بودم همش. بعد خییییلی کمردرد شدم و اخرا میزد ب زیر دلم. امروز روز ...

احتمالا پری شدی عزیزم.جلو افتاده بخاطر فعالیت.منم اینجور شدم قبل انتقال دوهفته جلوافتادم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
احتمالا پری شدی عزیزم.جلو افتاده بخاطر فعالیت.منم اینجور شدم قبل انتقال دوهفته جلوافتادم.

ميگم صبح قبل از ازمايشگاه رفتن بيبى بذار😍😍

دل تو دلمون نيس وقتى قراره بريد آز بديد💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام دوستان عزیزم. ببخشید من یه مدت نشد بیام اینجا درگیر مهمون بودم. مهراوه، انتظار و پشمالو جان مبارک باشه. خبر مثبت شدنتون رو که شنیدم خیلی خوشحال شدم انشالله که به خیر و خوشی بگذره. 

من هم تستم رو تکرار کردم خدارو شکر بتام رفت هزار. ولی امروز علایم ام کم شده مثلاً دیگه زیاد ضعف نمیکنم. یکم استرس گرفتم دوستان راهنمایی کنید این طبیعی؟ دکترم دوهفته دیگه نوبت سونو داده تا اون موقع نمیتونم صبر کنم چکار کنم؟

سلام دوستان عزیزم. ببخشید من یه مدت نشد بیام اینجا درگیر مهمون بودم. مهراوه، انتظار و پشمالو جان مبا ...

سلام عزيزم

مباركت باشه ان شاالله نه ماه رو با سلامتى سپرى كنى

اصلا نگران علائم نباش ميره و مياد

مثلا من پريروز هم لكه بينى داشتم هم هيچ علائمى نداشتم

اما از ديروز كامل مثل قبل شدم و ديگه لك هم نديدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها من امروز عروسی بودم و سرپا بودم همش. بعد خییییلی کمردرد شدم و اخرا میزد ب زیر دلم. امروز روز ...

احتمال زياد پريود شدى پيش مياد ك توى سيكل ها تغييرات ايجاد بشه

همين ك سرپا بودى زياد خب از عللش هم هست

سلام عزيزم مباركت باشه ان شاالله نه ماه رو با سلامتى سپرى كنى اصلا نگران علائم نباش ميره و مياد م ...

فدات بشم گلم. انشالله شما و همه باردارا دوران بارداری رو یه خوبی پشت سر بذارید. میدونی انگار عادت کردم هر روز برم بتا بدم. یکی دوبار سر یک مسأله ای استرس گرفتم الان هی فکرای ناجور میکنم. دلم میخواد هر روز آزمایش بدم بفهمم نی نی ام در چه حاله.

مگه برای سلامتی جنین نیست؟خب جنین های ما که فریز هستن باز چرا بخورم؟؟

غلظت فولیک اسید در خون خانم باردار باید به حد کافی باشه که بعد از لانه گزینی جنین بتونه رشد کنه. فولیک اسید جزو ضروریات رشد و تکامل جنینه.

آلوچههههه  امروز بیبی گذاشتم مثبت شد روز ۷ انتقالم  هنوز آز ندادم ولی دعا کن خوب باش ...

خیلی خوشحال شدم همش منتظر بودم بیای خبر بدی ایشالا رفته بالا اونم دوقلو ..دیدی آخرش شد