2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
هر دو سیکلم همون آمپولا بودن سینال و‌ اچ ام جی ، من میگم من که این داروهارو امتحان کردم بدنم جواب ند ...

عزیزم خوب فقط گونال نیست که.... 

فوستیمون... 

داروهای مشابه دیگه.... 

عزیزم منظورم پر پروتئین....

یعنی هر چی پروتئین داره بخوری خوبه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مبارکت باشه بارداری راحتی داشته باشی ب سلامتی بغلشون کنی فک کنم دو قلو عه ک زود نشون داده من ر ...

مرسی عزبزم‌ ایشالا تو هم صحیح و سالم بغل بگیری نی نی تو 😍😍 اره همون ۱۲ اینا مبرم الان میترسم برم ‌پایین باشه استرس بگیرم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم رادیس جان خوبم خدا رو شکر یعنی تو برزخم ..نه هنوز نرفتم برای بیست و هشتم بهم وقت داده ولی ...

برزخ چرا عزیزم ...چی شده مگه؟ ان شاالله همه چی عالی پیش میره برات عزیزم  🙏🏻😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزبزم‌ ایشالا تو هم صحیح و سالم بغل بگیری نی نی تو 😍😍 اره همون ۱۲ اینا مبرم الان میترسم برم ‌ ...

نه الان ک خیلی زوده  وایسا همون دوازهم برو ان شاالله با یه بتای تپل بیای 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم تشخیص قطعیش با لاپراسکوپیه....  حالا ممکنه با سونو اما توسط متخصصی که تو زمینه آندومتریو ...

مرسی از توضیحاتتون 🙏🏻😍 لطف کردین 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من هنوزم بی بی چک مثبت میبینم کلللللی ذوق میکنم 🙈🙈🙈 بازم مبارکت باشه عزیزم، ان شاالله به سلامتی ...

مرسی عزیزم ایشالا صحیح و سالم بغل بگیری جوجتو 😍😍😘🥹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
هر دو سیکلم همون آمپولا بودن سینال و‌ اچ ام جی ، من میگم من که این داروهارو امتحان کردم بدنم جواب ند ...

عزیزم خوب فقط گونال نیست که.... 

فوستیمون... 

من حالا شناخت دقیقی رو داروها ندارم.... 

این دکترته باید بر اساس سونوهات و آزهای هورمونیت ببینه کدوم دسته از آمپولهای تحریک تخمدان به دردت میخوره.... 

بر پایه اف اس هاش باشه یا هاش ام جی.... 

مثلا برا من از هر دو بود... 

داروهای مشابه دیگه.... 

عزیزم منظورم پر پروتئین....

یعنی هر چی پروتئین داره بخوری خوبه.... 

مثلا من سیکل آخرم فوستیمون بود با مریونال.... 

برا من خیلی خوب جواب داد.... 

ممکنه برا تو یه داروی دیگه جواب بده اینو نمیدونم اما دکترت کار خوبی نکرده با اینکه تجربه سینال داشتی بازم سینال داده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زی زی جان تو‌سال ۹۸ بود که از گونال و النوا استفاده کردی ؟

سلام خ‌واهر امیوارم کمکت کنه من پلی کیستیکم بار اول با سینال ۱۵ تا به بالا فولیکول داشتم شددددید هایپر شدم در حدی که نمیتونستم دولا راست شم ۸ دا تخمک اخرم دوتا جنین که قابل انتقال نبود من البته تو کرجم انجام دادم نمیدونم برایه اون بود یا برا سینال ولی بار دوم النوا ۱۲تا تخمک ۹تا جنین با کیفیت بار سومم همراهش اچ ام جی هم داد با النوا ۱۷ تا تخمک ۱۵ تا جنین با کیفیت ولی من زخیرم خوبه اینم بگم نمیدونم برایه زخیره ی پاییین جواب بده یا نه ولی شنیدم خوبه

عزیزم خوب فقط گونال نیست که....  فوستیمون...  من حالا شناخت دقیقی رو داروها ندارم.... ...

بله اصلا کار درستی نکرده من چقدر باید سینال بزنم‌و‌شکست بخورم ، این‌دا و‌رو‌قبلا زدم تاثیری نداشته تازه اینبار فولیکولام زیاد بود فقط پوچ بودن حتما که به خاطر داروهاست تازه من بهش میگم اگه لازمه داروهارو‌عوض کنه نمیدونم واللا اینا توی کدوم‌عالم زندگی میکنن حرفم نمیشنون 

میگم میشه فقط از اچ‌ام جی استفاده کرد و سینال نزد‌کلا ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام خ‌واهر امیوارم کمکت کنه من پلی کیستیکم بار اول با سینال ۱۵ تا به بالا فولیکول داشتم شددددید های ...

ذخیره پایینم ولی من که ۱۵ تا جنین نمیخوام فقط به خاطر زحمتهایی که برای پانکچر میکشم دیگه‌خیلی خیلی بی نتیجه ام اینقدرشم دیگه زیادیه ،هیچی به هیچی 

من به دکتر همون اولم‌گفتم اگه لازمه داروهامو‌عوض کن نکرد نمیدونم فازشون چیه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستان من ۲ تیر تخمک کشی شدم و۴ تیر بهم گفتن که ۴تا جنین گرید aداری   و ۷ تیر هر ۴تاشو انتقال دادم.

بلاست حساب میشن؟ فاصله بین تخمک کشی و انتقال ۵ روز بود

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
نه انتقال ندارم  آخه یه نفر فبلا میگفت آب و‌چای نخورید شکم رو آب میاره این درسته ؟ نه هایپر ن ...

عزیزم آب خوردن که باعث نمیشه شکم آب بیاره.... 

چون سلولها دیواره شون نفوذ پذیر میشن آب از دیواره سلول رد میشه نه اینکه آب خورده شده مشکل ساز بشه.... 

آب آوردن یعنی آب از دیواره سلول رد میشه.... 

اولا باید هر چی آب میخوری به نسبتش ادرار داشته باشی.... 

اگه آب زیاد بخوری اما ادرارت کمتر بشه یعنی جای سواله!!!! 

اینجاست که باید حواست باشه چون اون آب اگه دفع نمیشه معلومه یه زنگ خطره پس باید حتما با دکترت در میون بذاری.... 

نه انتقال ندارم  آخه یه نفر فبلا میگفت آب و‌چای نخورید شکم رو آب میاره این درسته ؟ نه هایپر ن ...

عزیزم مگه نگفته بودی فولیکول زیاد داشتی؟ 

اما پوچ بودن من اینطوری یادم بود... 

شایدم من اشتباه کردم.....