2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم پی جی اس تعیین سلامت منظورمه  مرسی گلم

طوطیاجان سلام عزیزم

قیمتی که دارم بهت میگم برای ۱۴۰۰ هست تو مام

۴جنین قیمت ثابت وپایه ۲۰ میلیونه یعنی این رو باید بپردازی

بعد به ازای هر جنینی که اضافه میخوای تست کنی ۵میلیون میگیرن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من باورم نمیشه 😭😭😭😭  امروز روز ۷ انتقالم صبح بیبی زدم دو خط شد 😭😭😭😭😭 ینی واقعی ...

وااااای خداااا مبارکه عزیزم

چشمت روشن مامان خانوووم😍😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونت برم فریناز مهربونم انشاالله که خدا از زبونت بشنوه و برم و ببینم برام معجزه کرده بازم ..فدات ش ...

مرسی رقیه جان

بخدا هرروز تو دعاهام هستین

من قران و ذکر صلوات و دعای نادعلی رو هرروز ک میخونم فقط ب نیت خانم های چشم انتظار و باردار و سلامتی بچه های بدنیا اومده میخونم

دیگه شماها ک اینجا میشناسم خب ویژه تر دعا میکنم❤️❤️❤️

ان شاالله ک خوش خبر میای و هدیه خدا رو بسلامت بغل میکنی😍😍💚💚😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها من باورم نمیشه 😭😭😭😭  امروز روز ۷ انتقالم صبح بیبی زدم دو خط شد 😭😭😭😭😭 ینی واقعی ...

سلام عزیزم خوبی؟؟ خبری ازت نیست ولی من همش بیادت بودم این چند وقتی که نبودی همش میگفتم یعنی چکار میکنه مامان شده یا نه؟؟ 

خیلییی مبارکت باشه واقعا خوشحال شدم برات🥰🥰🥰حتما واقعیه چرا نباشه🤩😘انشاالله این نه ماه و به خوشی و سلامتی طی کنی😍😍😍

سلام دوستان الان من برای امادگی برای انتقال سردیجات بخورم یا گرمی  بعض ها میگن نشاسته خوبه از روز چندم سیکل شروع کنم به خوردن

بهتریتن روش مصرفش جچوریه اگه فرنی درستش کنم باید شیرنش کنم که فکنم شکر و...خوب نیست واسمون

روغن سیاه دانه چجوری واز کی تا کی استفاده کنم ممنون میشم حواب بدین سرگردون شدم نمیدونم چکار کنم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
شرایط نگهداری و اینا دیگه چیه... این دکترام یه چیزی یاد گرفتن،، یعنی اینهمه خلق خدا که دارن گونال اس ...

شاید تهران راحت پیدا میشه دکتر منظورش تبریز بود انگار شاید مریضا دنبالش گشتن و گفتن که میگفت 

تقویتی خورده بودم ،خودمم فکر میکنم به خاطر سینال هست از اولشم نسبت به این آمپول حس خوبی نداشتم باز اگه فردا حالم بهتر بشه میرم از داروخونه ها میپرسم اتفاقا ای وی اف برای ماها سخته که داروی درست حسابی پیدا نمیشه وگرنه خیلی ام سخت نمیشد برای همین مکملهای ایرانی کلی باید میگشتیم تا پیدا میکردیم فقط چند وقته راحت پیدا میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مبارک باشه گلم انشالله قسمت همه ......

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
شاید تهران راحت پیدا میشه دکتر منظورش تبریز بود انگار شاید مریضا دنبالش گشتن و گفتن که میگفت  ...

به نظرم اگه میتونی برو تهران یه مرکز خوب حتما جواب میگیری شک نکن... من که دوسال تو شهرستان فقط وقتمو تلف کردم رفتم تهران اولین انتقال خداروشکر جواب گرفتم انشاالله قسمت خودت بشه بدون دوا دکتر خدا برات معجزه کنه و دامنت و سبز کنه عزیزم... توکلت به خدا باشه هیچوقت ناامید نشو☺️

مباااارک باشه عزیزمممم، به سلامتی ان شاالله، بله مامان خانمممم ، مامان شدی 😍😍 دوست داشتی عکس بی بی چکت رو بذار کیف کنیم 😍😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ببخشید چه کاری انجام دادید که دفعه دوم بهتر شد ؟

سلام باید از حداقل دو ماه قبل از پانکچر شرووع کنی به ورزش و پیاده روی: حداقل هفته ای چهار بار روزانه یک ساعت پیاده روی تند داشته باشی و همراهش استفاده از داروهای تقویتی تا کیفیت تخمکات بره بالا مثلا من خودم از دو ماه قبل از عمل پانکچر روزی سه وعده فرتیل اید، روزی دو ساشه پودر اینوفولیک و ویتامین دی، ویتامین سی، یه روز در میون ویتامین ای، هفته ای دوتا امگا 3 میخوردم... روزی 10 12 تا لیوان آب میخوردم در روز... و البته داروهایی که تو سیکل پانکچر استفاده کردم خارجی بودن مثل گونال اف و اچ ام جی و....

میتونی به جای استفاده از فرتیل اید و اینوفولیک، از اووابوست و کیوتن استفاده کنی... 

من اون موقع که پانکچر دا‌شتم دربه در دنبال اووابوست گشتم اما هیچ جا نبود متاسفانه خیلیییی قرص خوبیه برا تخمک معجزس به نظرم... 

درکل همه این داروها خیلی برای کیفیت تخمک عالین من واقعا تاثیر و معجزه ای که روی تخمکام داشتن و با چشم دیدم

من تنبلی تخمدان هم داشتم و طبع و رحمم سرد بود بخاطر همین بیشتر گرمیجات میخوردم و اگه سردی میخوردم هم همراه با مصلحاتش بود... اگه شما هم رحمت سرده حتما همین کارو بکن البته اولش بهتره بری پیش یه دکتر طب سنتی مجرب و طبعتو بشناسی... 

اینا کارایی بود که من قبل پانکچر انجام دادم و واقعا راضی بودم انشاالله بدردت بخوره... 

سلام دوستان الان من برای امادگی برای انتقال سردیجات بخورم یا گرمی  بعض ها میگن نشاسته خوبه از ر ...

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله

گلم باید ببینی طبعت سرده یا گرم، اگر طبعت گرمه باید متعادل رو به سردی بخوری، اگر طبعت سرده گرمیجات بخور، حتما باید مطابق طبعت بخوری.

سیاهدونه چون خیلی گرمه ترجیحا توی سیکل انتقال نخور ولی اگر طبع خودت سرده تا قبل از سیکل انتقال همراه عسل روزی یه قاشق چایخوری بخور.

نشاسته هم اگر مشکل تیروئید یا پرولاکتین داری نخور چون اثر منفی داره.

مواد غذایی پروتئینی دار بیشتر بخور و کربوهیدرات کمتر.

ان شاالله مامان میشی و خوش خبر برمیگردی 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
به نظرم اگه میتونی برو تهران یه مرکز خوب حتما جواب میگیری شک نکن... من که دوسال تو شهرستان فقط وقتمو ...

نمیدونم اونایی که تازگیا گونال یا النوا گرفتن براشون خوب بوده یا نه ، زینب استفاده کرده بود اونم نمیاد بگه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش