2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
۶۲۰۰ مرکز میگیره ،۳ تومن هم داروخونه که میشه ۹۲۰۰ برای هر نی هم‌بعد تشکیل جنین یک‌میلیون میگیرن&nbs ...

یا خدااااااا چقد گرون شده😭 با این وضع من نمیتونم اصلا.

نگو اینجوری قربووونت برم. اصلا بچه داشتن و نداشتن ب لیاقت نیس . بعدم کی از شما لایق تر. زمان ما هم قطعا میرسه ان شاالله برا شمام  به همین زودی .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره خیلی درد دارم باشه میخورم  قبلا هم‌ سه تا بود ۲ تاش فکر کنم پوچ بودن  تقویتی خورده ب ...

چند سالته؟

منم پانکچر شدم پنج تا فولی داشتم یکیش گفتن کلا پوچ بوده دوتاشم جنین نسد اون دوتای دیگه هم گرید بی بود

اما شکر خدا ی دونه ش رو انتقال دادن و گرفت

توکل کن بخدا انرژی مثبت بفرست براش

هرشب تاقبل انتقال براش ایت الکرسی بخون ک ان شاالله ی جنین خوب بشه بمونه واسه مامانش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا جواب این سوالم رو بدید لطفا

حالا زیاد نهور

هرچیزی زیاد خوردنش مضره خواهر در حد اعتدال اشکال نداره

نهایتش بعدش ی لیوان عرق کاسنی بخور یا هندونه اگر طبعت گرمه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@مااااهک۱۱۴    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح امام کاظم ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی به حق باب الحوائج ع حاجت روا بشی و نی نی هاتون رو سالم بغل کنی عزیزم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یا خدااااااا چقد گرون شده😭 با این وضع من نمیتونم اصلا. نگو اینجوری قربووونت برم. اصلا بچه داشتن و ...

بیمه ات چیه؟ با بیمه یه مقدارشو‌برمیگردونن ،درست اطلاع ندارم ولی تا ۳ میلیونشو‌ شاید برگردونن، انشالله میتونی پول بلاخره جور میشه ،انشالله که نتیجه میگیری 

نوبت من فکر نکنم دیگه برسه خدا کلا منو‌نمیبینه انگار وجود ندارم خیلی تنهام گذاشته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@مااااهک۱۱۴     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح امام کاظم ع دعای یستشیر رو خون ...

الهی که خیرو خوبی نصیبت بشه عزیزم 

خیلی ازتون ممنونم       

انشاءالله خدا دامن شما رو هم به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز کنه 

چند سالته؟ منم پانکچر شدم پنج تا فولی داشتم یکیش گفتن کلا پوچ بوده دوتاشم جنین نسد اون دوتای دیگه ه ...

نمیدونم فریناز جون نمیخوام امیدوار باشم اینجوری برام سختره لااقل اونو نادیده بگیرم بیخیال میشم ،آخه باید خدا هم بخواد احساس میکنم اصلا هر چی صداش میزنم گوش نمیده 

حالا زیاد نهور هرچیزی زیاد خوردنش مضره خواهر در حد اعتدال اشکال نداره نهایتش بعدش ی لیوان عرق ...

ممنون که جواب دادی عزیزم.اخه همسرم تا دیروقت سرکار بود این چند روز ،گفت آخر هفته میرم میخرم.امروز هم آنقدر گشت تا پیدا کرد.گفتم خدایا حالا چطور بگم من نباید بخورم🤕

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
نمیدونم فریناز جون نمیخوام امیدوار باشم اینجوری برام سختره لااقل اونو نادیده بگیرم بیخیال میشم ،آخه ...

سلام خوووبي😢خيلي متاسفم رز جان

بخدا ميدونم خيلي سخته ولي به اين فكر كن خيليا تخمك اهدايي گرفتن خيلي راحتم باردار شدن هيچكس متوجه نشده اگه ميتوني باهاش كنار بياي حتما بهش فكر كن

دیشب خواب دیدم اومدی تو گروه گفتی بچم دختره ☺️یه دختر خوشگل ان شالله خیر باشه

اي جانممممم

چشام قلبي شد😍 ان شالله اگه خيرو صلاحمون بدختر داشتن هست بشه وگرنه هرچي كه خيره وراضيم به رضاي خدا🙏

والا من سیکل نچرال برام شروع کردن هنوز منتظرم ضخامت اندومتر بالا بره برای انتقال این دفعه پنجمه که ا ...

ان شالله اينسري همه چي عاااااااالي پيش ميره و ميشي مامان دو تا جوجه ناز و سالم و صالح بحق اين روز عزيز🙏😘❤️

سلام خوووبي😢خيلي متاسفم رز جان بخدا ميدونم خيلي سخته ولي به اين فكر كن خيليا تخمك اهدايي گرفتن خيل ...

آره کنار میام چاره ای نیست ،همه دوست دارن از تخمک خودشون باردار شن از سلامت بچه اشون مطمئن باشن ولی وقتی نمیشه چیکار میشه کرد 

این مراکزا واقعا اونی که تخمک اهدا میکنه رو‌ از هر لحاظ بررسی میکنن ؟ اگه شخص رو خودمون نبریم ؟ چون من کسی رو نمیشناسم که ببرم