2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
توروخدا سقط نکن خدا بهت هدیه داده ببین ما چی میکشیم خدا فقط یکی بهمون بده فکر کن دوقلو باردار شدی با ...

عزیزم انشاالله خدا به توهم میده باور داشته باش.. من 5سال شب وروزم شده بود بچه بچه بچه تا با ای وی اف و سه تا جنین در عین ناامیدی شد... الانم چون بیخیال بودم وی ک درصد ب چه فکر نمیکردم شد... کاش میشد قبلا ی کم خودمونو بزنیم بیخیالی ک اینقد هزینه هم نکنیم... 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته واقعا سخته ،ولی نگهش دار،خدا کمکت می‌کنه. فکرش ر کن دوتاشون باهم بزرگ میشن و هم بازی میشن ...

از طريق شماره ها زنگ زدي؟؟ اگه خيلي جنسيت برات مهم نيست انتقال خالي بدي بهتره هم هزينت كمتره هم جنينات حيف نميشن

واییی خواهر تو رو خدا این کارو نکن اون فرشته چه گناهی داره یا سفت میگرفتی باردار نمیشدی یا شدیم دیگه ...

باور کن مطمین بودم وگرنه قرص اورژانسی میخوردم اصن باورم نمیشد بخام باردار بشم

خداشاهده من آرزوم بود جای شمابودم

انشاالله خدا ب شماهم میده.. من تمام موهام سفید شد دنبال درمان تا پسرمو. خدا بهم داد. صبور باش 

فك كن براي ما ناخاسته بشه يعني ميشه انقد از خودم دور ميبينم كه نگو

چرا نشه  برای خیلی از بچه ها شده اولا ک معجزه خدا بوده دوما ک بیخیال بودن و اصلا بهش فکر نمیکردن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خیره عزیزم میدونم یکم روزا سخت میگذره.ان شاءالله همش خوش بگذره وشادی باشه برات لیلا عزیزم   &nb ...

انشاالله فداتشم انشالله ازمایش خودتم مثبت میشه و میایی دل من و بچه هارو شاد میکنی زینب خانووووم🥰❤️🤲😍🤭

ان شاالله عزیزم ب سلامتی قلبش هم بشنوی منکه فعلا کسی جز پدر مادر خودمو همسرم نمیدونن دوقلوان 😜ولی ح ...

انشاالله خداازدهنتون بشنوه🤲😍اره خوب کاری کردی نگفتی انشاالله ماه های اخر بگو بلاخره بارداری چندقلویی یکم مراقبتای بیشتری میخواد