2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به منم گفتن روز ۱۶ولی من روز یازدهم ازمایش دادم😑🤦😁

من میترسم زودتر برم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
ممنون ازهمدردیتون..انشالله هیچ کس درچنین وضعیتی قرارنگیره...

میدونم چقدر سخته برات عزیزم منم انتقال اولم منفی شد ولی ناامید نباش خدا حتما درای رحمتشو بروت باز میکنه به حق این شب عزیز

@داداشمممم     سلام ساراجون خوبی عزیزم خبری ازت نیست دختر  قدمم سنگین بود 😂

سلام به روی ماهت این چه حرفیه تاج سری وقت نمیکنم بیام تاپیک عزیز دلم. منتظر خبرای خوبتم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انتقال اولم بود عزیز

اگه جنین داری بازم که چه بهتر،اما اگه نداری خودتو تقویت کن اینبار و به نظرم انتقال دو مرحله ای شانسش بیشتره و خراش هم انجام بده ،ایشالا که دفعه بعد نتیجه بگیری عزیزم❤️❤️

انتقال اولم بود عزیز

عزیزم منم انتقال اولم منفی شدم.الان هم هنوز موعد آزمایش نرسیده.

یادمه داغون شدم.شکستم.به چند ماه نکشید خدا شاهده میگفتن خداروشکر که منفی شدم و بچه ندارم.یعنی قشنگ متوجه شدم چرا خدا اون موقع نداد.با اینکه دکترم خیلی امیدوار بود و اون موقع وضعیت رحمم عالی بود.وقتی منفی شدم دکتر هی می‌گفت خیلی عجیبه چون همه چیز عالی بود.حتما قسمتت نبود.من اون موقع گفتم دکتر یه چیزی یاد گرفته مجبوره اینو بگه.

بعدها متوجه شدم به نفعم بوده.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
من روز نه ده بی بی چک زدم روز نه هاله افتاد بعد ده دقه پررنگ شد روز دهم زدم قشنگ خط افتاد منم دل و ز ...

خداروشکر عزیزم.

دستت و صاف بذار بعد گردنبند سوزن هم میشه من انجام ندادم باش  یه طرف گردنبد و ثابت بگیر رو نبض د ...

من انجام دادم بنظرم کاملا درسته جالبیش اینه برای من هم گرد میچرخید هم خطی😂😂

خداياشكرت....❤️