2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سمیرا جان فدای دلت بشم چقدر امیدوار بودم مثبت میشین آخه همه ی علایم ها رو هم داشتین ..الهی خدا ب ...

ازهمین دارم می سوزم مامان رقیه جان...اگرعلائم نداشتم دلم نمی سوخت...اخ خدا

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
وای الهییییییی شکرت خدایاااا😍😍😍😍😍🥺🤗🤗🤗💚💚💚💚 چشم و دلت روووشن مامان خانمی  مبااااار ...

مرسی مهربون ممنووووونم🥰🥰🥰🥰 ایشالا برای شما هم بهترینها قسمت شه و همیشه دلتون شاد باشه دوست خوبم❤

سلام دوستان متاسفانه من منفی شدم..مرسی ازهمه که برام دعاهای قشنگ کردین انشالله زینب عزیزم و بقیه دوس ...

سمیرا ادم از حکمت خدا سردر نمیاره عزیزم انشالله دفعه دیگه حتما مامان میشی فداتشم 💖🌹

عه چه جالب نشنیدم، چجوریه؟

دستت و صاف بذار بعد گردنبند سوزن هم میشه من انجام ندادم باش  یه طرف گردنبد و ثابت بگیر رو نبض دستت خودش شروع میکنه ب تکون خوردن کاش بچه های باردار انجام بدن بعد ببینیم چقدر راسته 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
گرده گل و پودر جنسینگ رو برای هر یک کیلو عسل، چند قاشق میریزه. و به همسرم گفته بود ژل تنها فقط حجم ...

سلام فرزانه جون 

خوبی؟

بنظرت روی حجم منی هم تاثیر داشت برای شما؟ چون اتفاقا همسر من حجم منی خیلی کمی داره تا جایی که ارولوژ تعجب کرده بود. فک کنم یکی از دلایلی که من طبیعی باردار نشدم همین باشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈