2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اتفاقا این دید اصلا خوب نیست....  بذار همسرتم مشارکت کنه....  نزدیکترین بهت هست....  ...

عزیزم خب من ادم وسواسی هسیم تو کار خونه 

همسرمم بیشتر سرکاره و خونه نیست 

اتفاقاا دفعه قبل انتقاا داده بودم بعد پانکچر کلی کمک کرد و مراقب بود اما من خودم دلم نمیخواد 😋😋😋

نه هیچی  اصلا قصد بارداری نداشتم  بدون دلیل این طوری شدم  چرا این طوری شدم؟ براتون ...

خوب میتونه به خاطر تغییرات آب و هوایی باشه.... 

به خاطر استرس و فشار.... 

به خاطر بیماریهای جنبی.... 

مثلا مو ماه پیش یه هفته پریودم جلو افتاد.... 

گاها شده عقب بیفته.... 

مثلا سرماخوردم پریودم بالا پایین شده.... 

ولی من به شخصه بهتون توصیه میکنم مجدد آز بارداری بدین....

اگه همچنان منفی بود احتمالا دکترتون بگه دو تا آمپول پروژسترون بزنین.... 

اما حتما مجدد از رو تکرار کنین.... 

من یه نمونه یادم تو تاپیک دیده بودم یکی از دوستان تاخیر داشت و آز بارداریم میده منفی بوده و کلی زعفرون دم میکنه میخوره بازم پریود نمیشه مجدد آز میده میبینه باردار بوده.... 

یعنی این احتمالم هست....

به نظر من هیچ وقت برا پریود شدن قاعده آور نخورین چون میتووه شدن خونریزی رو بالا ببره و صخامت آندومتر رو به هم بریزه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت همون پیچ خوردگیه تخمدانه اره؟ باشه بیخیال خونه میشم فعلاا تا ببینیم خدا چی میخواد

بله پیچ خوردگی تخم دان.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها یه سوال من ازمایشم‌همه چیزم نرمال بود ب جز اینکه تو ادرارم خون بود این مشکل و از اول داشتم ولی الان حس میکنم زیاده و تو ادرارم هم انکار معلومه نسبت ب رنگش میگم الان از بارداری میشه ؟یا از عفونت ادراری 

سه هفته دیگه باید برم دکتر قبلش برم سونو کلیه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها یه سوال من ازمایشم‌همه چیزم نرمال بود ب جز اینکه تو ادرارم خون بود این مشکل و از اول داش ...

عزیزم با دکترت مطرح کن.... 

خوب میتونه به خاطر تغییرات آب و هوایی باشه....  به خاطر استرس و فشار....  به خاطر بیماری ...

دکتر بهم گفتن امپول پروژسترون بزنید 

ولی چشم دوباره تکرار میکنم 

فردا بی بی بزنم؟ 

اخه ماه های قبل یه هفته عقب مینداختم 

عمل بینی دارم ۲۷ تیر اگه تا اون موقع پریود نشم ایراد داره؟

دکتر بهم گفتن امپول پروژسترون بزنید  ولی چشم دوباره تکرار میکنم  فردا بی بی بزنم؟  ...

عزیزم بعید میدونم به عمل بینی ربط داشته باشه به شرطی که باردار بودن منتفی بشه.... 

اگه باردار باشی دیگه کنسل میشه عملت.... 

سه هفته دیگع نوبت دارم ب نظرت زودتر برم سونو کلیه یا متخصص  کلیه و مجاری ادراری

مطب یا مرکز زنگ بزن بپرس.... 

عزیزم نمیدونم سونوی کلیه چطوره برات.... 

البته احتمالا باید بشه اما خوب بهتره زنگ بزنی بپرسی.... 

دکتر بهم گفتن امپول پروژسترون بزنید  ولی چشم دوباره تکرار میکنم  فردا بی بی بزنم؟  ...

https://www.instagram.com/reel/CfixrVRABRz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

سلام بچه ها من با کلومیفن و سینال اف روز ۱۳ سونو رفتم فولی بالغ ۲۵ . ۷۲ درتخمدان چپ و فولیکول بالغ ۲۲ ۱۸ ۱۶ ۲۵ درتخمدان راست داشتم ک دکتر گفت نمیشه امپول hcg بزنی نزدیکی کن ب احتمال زیاد باردار میشی الان ۲۸ سیکلمم تخمدان راستم چند روزه درد خفیف داره و ترشحات شیری و ابکی دارم ک من اصلاااااا تاحالا ترشح نداشتم کویر بودم همیشه ممکنه باردار باشم سیکلامم نامنظمن سی ب بالاست

فدات شم دوستم  من خودم واقعاا استرس دارم چون تجربه قبلیم خیلی بد بود خیلی گریه کردم 😭 ا ...

منم دفعه پیش تو ذوقم خورد دیگه احساس کردم‌ دستم از همه جا کوتاه شده و خیلی حس بدی بود خیلی گریه‌کردم خیلی به خدا گلایه کردم حتی چون میترسیدم‌دوباره برم‌پانکچر هی به تاخیر میانداختم نمیتونستم برم‌ آخرش گفتم‌دیگه هرچی میخواد بشه ،بشه  اگه توی قسمتمون باشه‌میشه ،توام استرس نداشته باش خدا بزرگه کمکمون میکنه، انشالله با خبرای خوب میای دیگه منم سپردم به خدا بیشتر از این‌کاری از دستم برنمیاد

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم دفعه پیش تو ذوقم خورد دیگه احساس کردم‌ دستم از همه جا کوتاه شده و خیلی حس بدی بود خیلی گریه‌کردم ...

افرین دقیقاااا اگه تو قسمتون باشه خدا بخواد همه چی اکی میشه کاری ام جز دعا نمیشه کرد 

🙂🙂