2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله من با آی یو آی دو بار حاملگی داشتم ولی قلب تشکیل نشد  اگرکیفیت تخمک ها و اسپرم خوب باشه مث ...

راستش من اواخرشهریور میرم واسه آی وی اف،دیگه گفتم این دوماه باقی مانده ای یو آی کنم،دکتر تاشهریور بهم فرصت داده

بچه ها جواب آزمایش من منفی شد😭

عزیزم متاسفم اما مطمئنم بهترینا منتظرته عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قرص فشارم روزی ۱دونه میخورم.نمک که اصلا خیلی کم.الان دقیق ۲۸هفته و ۴روزم.خیلی ناراحتم و نگران چی میش ...

برای پیشگیری از فشار و مسمومیت میگن بهتره استراحت کنی 

زیاد تو فشار کاری نباشی

رژیم سبزیجات

خیار گوجه

ماست و کدو

کاهو

😉

عزیزم چرا نتونه.... اینجا دوستان آزو اسپرمب خیلی بودن جواب گرفتن....  صفحه اول رو ببین خلاصه ...

مرسی ک جواب دادی عزیزم ❤برا خودم نیس برا یکی از کاربراس گفتم خودش بیاد تو تاپیک نیومده انگار خیلی ناامیده 

من تهران نیستم .برای شهرستانم میفرستن

من تهرانم عزیزم 

ولی  رفتم نگاه کردم عزیزم گزینه انتخاب شهرم داره پس حتما ارسال به شهرستانم داره 

خوبیش اینه که دم در خونه کارت رو میدی و مبلغ رو میکشه واستون حالا شاید واسه شهرستان زمان ارسالش طولانی تر بشه 

خداروشکر عزیزم خوشحالم...خودت بهتر شدی؟

سلام عزیزم امروز ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که فردا خوش خبر بیای و حس شیرین مادر شدن رو بچشی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم خوبی.گل پسرت خوبه؟من واسه قندم رفتم غدد بهم متفورین روزی ۱عدد موقع شام داد.فقط امروز آزما ...

ولی ۱۹۸ زیاد بالا نیس

فک کنم با رژیم درست بشه

باز دکترت ببین چی میگه

دوباره یه هفته بعد تکرارکن

😉

نه دردم. از همینه.که دیگه جنین ندارم..برای ادامه هم نه پول دارم فعلا نه جون دارم.

عزیزم خدارو چه دیدی شاید قراره طبیعی باردار بشی.... 

ببین من بعد منفی دوم یه سال فاصله انداختم.... 

هم تغذیم رو اصلاح کردم.... 

هم ورزش.... 

هم روحا شارژ شدم.... 

مشکلاتمم با بررسیهای تکمیلی رو شدن.... 

بعد با دست پر رفتم برا میکروی سوم و شکر خدا ایندفعخ جواب گرفتم.... 

به خودت فرصت بده.... 

آزمایشهای تکمیلیم انجام بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com