2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
انا جون خون ریزیم زیاد شده درد پریودی شدید دارم گفتم به دکترم هپارین قطع کرد برام انقباضات شدید رحمی ...

عزیزم انشالله که خیره همین که هپارین رو قطع کرده حتما لکه بینیت ازبین میره نگران نباش

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سرچ کردم که نباید چیزی ازش خارج شده. با استرس میذارم میترسم بخوره به جنین ها

نه عزیزم خیالت راحت بیرون میاد..... 

حتی همون نیم ساعت اول جذب شده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به امید خدا مثبتی

انشالله عزیزدلم...انشالله شماهم این یک هفته ات می گذره و زودی میای خبر مثبت شدنتو بهمون میدی فدات شم😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
عزیزم انشالله که خیره همین که هپارین رو قطع کرده حتما لکه بینیت ازبین میره نگران نباش

اردیبهشت که انتقال داده بودم نهایت علامتم سینه هام درد میکرد که منفی شدم نمیدونم این دفعه چرا این جوری شد 

از مامان رقیه و فاطمه جون خبر ندارین؟ 

بچه هاخونریزی دارم😭😭😭😭توروخدادعام کنیداگه بچم سقط بشه من دق میکنم،فردامیخام برم سونو

عزیزم منم خونریزی داشتم الان فرشتم داره نقاشی میکشه.... 

خدایا شکرتتتتت.... 

تا دیروز از تب داشت ناله میکرد.... 

الان داره نقاشی میکشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اردیبهشت که انتقال داده بودم نهایت علامتم سینه هام درد میکرد که منفی شدم نمیدونم این دفعه چرا این جو ...

عزیزم قطعا بهترمیدونی که علامت پریودی و بارداری شبیه همه من واقعا دیشب تمام بدنم درد میکرد فقط لکه بینی نداشتم وگرنه همه دردارو کشیدم..خدا بزرگه

عزیزم منم خونریزی داشتم الان فرشتم داره نقاشی میکشه....  خدایا شکرتتتتت....  تا دیروز ...

خداروشکر عزیزم خوشحالم...خودت بهتر شدی؟

فقط همون دو سال همون ماه ب ی بار ضخامتم بالا رفت الان بازم ضخامتم کمه سه چهار هستش . نمیدونم چ استفا ...

پیاده روی، اب زیاد اینا اولین و مهمترینشونه.... 

بعدشم داروهای تجویزی دکترت..... 

چجوری بخوابم عزیزم،آمپول بعدازظهرزدم الان شیاف گذاشتم،خونریزیم زیاده مثل پریودیه

عزیزم مال منم زیاد بود.... 

کف دستم رو میگرفتم پر خون میشد.... 

عزیزم قطعا بهترمیدونی که علامت پریودی و بارداری شبیه همه من واقعا دیشب تمام بدنم درد میکرد فقط لکه ب ...

اخه این قدر درد فکر نمیکنم طبیعی باشه کاش حداقل میدونستم هستن یا نه اینجوری قلبم اروم میگرفت 

سلام عزیزم،تومشهدمیخای اقدام کنی واسه آی وی اف؟

اره عزیزم برای کسی دکتر کار بلد میخام 

الهی شکرت یکبار نه هزار بار شکرت 😘خداجونم خیلی خوبیی❤ بابت تمام نعمت های بیشماری که دادیی شکرت خیلیی دوستت دارم خداجون ❤💖