2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نه الان حساب کردم ۲۲روز شده😕😔من نمیدونستم باید چقدر بینش فاصله باشه دکتراام بمن چیزی نگفتن نامردا ...

نه بابا نگران نباش... 

به خاطر این دوستمون پرسیدم که فکرش درگیر بود... 

اگه مهم بود دکترت تاکید میکرد.... 

الکی به خودت استرس نده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه ی دوستای خوبم ،من رفتم مرکز سونوگفتن ساک حاملگی دیده میشه ولی هنوزجنین وضربان مشخص نیست ...

عزیزم بنظرم هفته دیگه هم نرو.چون اکثرا هفته هشتم قلب تشکیل میشه.تحمل کن تا اون موقع

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ی دوستای خوبم ،من رفتم مرکز سونوگفتن ساک حاملگی دیده میشه ولی هنوزجنین وضربان مشخص نیست ...

عزیزم انشاءالله که هفته دیگه بهترین آهنگ زندگیتو میشنوی😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
مم دفعه دوم ای وی اف کردم .ده سال ناباروری دارم .دفعه اول دوقلو گرفت شش ماهگی سقط شد .الان دیروز رفت ...

مرگ‌چیه وقتی میگه مشکوک یعنی صبر کن هست ...ان شاالله دلن شاد میشه زودی ناامید نشو.بتا۱۴یهو‌میشه ۵۰و‌بعدم‌بالاتر و مثبت و...شک نکن.مشا بی بی چک بذار هروقت مثبت شد برو آزمایش خیالت راحت باردار میشی

زینب عصابم بهم ریخت خب من نمیدونستم ماماها دکترا نباید بدونن و بگن بهم من اولیشو۲۳زدم دومیشم دیروز ی ...

عزیزم تورو خدا به خودتون استرس ندین.... 

من برا این میگفتم که استرس نداشته باشبن که دیر شده و.... 

بعید میدونم زود زدن مشکل ساز بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تورو خدا به خودتون استرس ندین....  من برا این میگفتم که استرس نداشته باشبن که دیر شده و. ...

انا جونم دستم دامن من لکه بینیم زیاد شده امروز لخته اومد ازم خیلی درد پریودی دارم 

😭😭😭😭😭زینب رفتم بازم بتا دادم رشدش خیلی کم بوده  بار اول ۸۳۲ الان شده ۹۹۰ یا امام زمان دل ...

عزیزم به خودت استرس نده.... 

برا ماها که تعداد جنین بیشتر از یکیه خیلی رو رشد بتا نمیشه حساب کرد.... 

ممکنه اول مثلا دو تاش گرفته بعد رشد یکی متوقف شده و فقط بتا مال یکیشونه.... 

چند روز فاصله بود بینشون....

به خودت استرس نده اگه دلت آروم نمیگیره دو روز دیگه مجدد بتا بده ببین رشد داره با نه.... 

ممنون گلم،انشاالله که شماهم خوش خبرباشین

سلام فاطمه جان خداراشکر آروم شدی.خیلی استراحت داشته باش به هیچ چیزم فکر نکن خودش نیده خودشم نگه میداره.الان برای دیدن جنین زوده.

اندکی صبر سحر نزدیک است  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد