2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام مهربونم تشکر ماهم خوبیم ،،،! آره واقعا چه روزهایی داشتیم منکه همش در حال نق زدن بودم ! والا عزی ...

خواهر اتفتقت کسانی که اتفاق های ناخواسته تو انتقال براشون افتاده مثبت شدن حالا ببین من کی گفتم

سحر ببین چی شد 😭😭😭😭 رفتم آزمایش دادم بتام از ۸۴۲ اومده به ۹۹۰ سحر من چیکار کنم تو رو خدا برام ...

عزیزدلم تو رو خدا نباز خودتو حتما دلیل مشکل دار شدن نیس. ان شاالله همه چی خووب پیش میره. ۱۰۰۰ صلوات نذر نرجس خاتون میکنم ان شاالله همه چی عالیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتام خیلی خیلی کم رشد داشته تمنا برام دعا کن بگو بازم خدا برام معجزه کنه😔🤲🤲🤲🤲

عزیززز دلم مامان رقیه جانم 

قربونت برم من آخه نگران نباش مامان خانمی..استرس برات سم‌هااا جان دلم..ب فکر فرشته هات باش..احتماااال خ خ زیاااددد دوتا بودن..رشد یکیش متوقف شده..اگر خدایی نکرده زبونم لال مشکلی بود ک بتا افت می‌کرد دختر خووب

نگران نباش خواهش میکنم...برای نی نیهات آیه الکرسی خوندم انشاالله صحیح و سلامت بغل میگیری فرشته هاتو💚💚🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
قربونت برم آرام جان خداروشکر که شماها رو دارم انشاالله خدا از زبونت بشنوه و به بزرگی خودش برام معجزه ...

رقیه جان برای نی نی های نازت آیه الکرسی و صلوات خوندم انشالله که خدا محافظ شونه و اتفاقی نیافتاده. 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
بتام خیلی خیلی کم رشد داشته تمنا برام دعا کن بگو بازم خدا برام معجزه کنه😔🤲🤲🤲🤲

مامان خانم حالت بهتره؟ آروم شدی عزیز دلم؟ ببین اگر قرار بود خدای نکرده اتفاق بدی بیفته بتات خیلی افت میکرد، اصلا فکر بد نکن و همون‌طور مثل قبل روحیه ت رو حفظ کن مامان خانم خوشگل ⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام مهربونم تشکر ماهم خوبیم ،،،! آره واقعا چه روزهایی داشتیم منکه همش در حال نق زدن بودم ! والا عزی ...

دوست من بعد انتقال مادر بزرگش فوت کرد این انقد گریه میکرد بعدش برادرش تصادف کرد یعنی به حال مرگ افتاد البته برادرش چیزی نشد ولی تااین برسه بیمارستان مردوزنده شد اصلا امید نداشت مثبت شه بعد گفتن حالایه ازمایش بده رفت ازمایش داد مثبت بود

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
الهی عزیزم، آره دیگه گودی کمر خیلی بیشتر میشه ماه های آخر، سعی کن تمام روز شکم بند بارداری استفاده ک ...

ان شالله از این ۹ ماه فقط ۳ ماه کمرم درد نمی گرفت ۶ ماه کمر درد داشتم. کمربند ندارم با شال ببندم ؟

خدایا شکرت
عزيزممم ٣٥ هفته اي؟ دردا بيشتر و بيشترميشه هرچي به اخرا نزديكتر ميشي من از بس دراز بودم هيچي ...

بله ۳۴ هفته و چند روزم. ان شالله تا آخر خدا هوامو داشته باشه الان از عصری اون درد رفته مثل درد پریود بود که هم به کمرم میزد هم به پا

خدایا شکرت
ان شالله از این ۹ ماه فقط ۳ ماه کمرم درد نمی گرفت ۶ ماه کمر درد داشتم. کمربند ندارم با شال ببندم ؟

شال خوب نیست گلم، کمربند فشاری به شکم نمیاره و سنگینی شکم رو پخش می‌کنه به بالاتنه و فشار کمر رو کمتر میکنه، مگر اینکه از این ماما قدیمی ها بهت یاد بدن که چجوری شال ببندی وگرنه خودت ترجیحا نبند.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خواهرا ستروتاید رو‌ گفته بودن از ناف تزریق کنیم من از بازو‌تزریق کردم اشکال داره ؟ یعنی بردم تزریقات ...

من سال ۹۹ پانکچر کردم یادم رفته. ولی یادمه ک چندتا امپولو ب بازوم زدم خودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مــادران گــرامـی:

نــمــازاولــیــن  دوشــنــبــه.هر مــاه بــراے ســلــامــتــے فــرزنــدان ۲رڪــعــته رکعت اول بــعــدازحــمــد17بــارســوره تــوحــیــدرڪــعــت دوم بــعــدازحــمــد35بــارســوره تــوحــیــد.

مادرا حتما این نمازو بخونین وعلاوه برسلامت جسم سلامت روح وروان،اخلاق ورفتاربچه هارا هم از خدا بخواهید. 

برای بنده حقیر هم فرزند سالم و صالح طلب کنید 🌹 

الــتــمــاس دعــا

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
مامان رقیه برات آیت الکرسی خوندم ان شاءالله که همه چیز خیر باشه و به سلامت این دوران رو بگذرونی استر ...

قربون دلت برم فاطمه من دورت بگردم خدا از زبونت بشنوه خیلی ممنونم که برام دعا میکنی الهی هر چی از خدا میخوای خیلی زود بهت بده الهی حاجت روا بشی به حق امام جواد

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم