2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نمی‌دونم دعا کن تو رو به حق دوتا دخترت دعا کن خدا برام یکی دو نگه داره ..آره همون آزمایشگاه رفتم

عزیزم توکل کن به خدا.بلند شو دست و صورتت رو بشور ریلکس کن.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
فردا زوده عزیزم پس فردا یا دو روز دیگه برو، فردا بری چیزی معلوم نمیشه

سحر خانم گفت بیا ازت تیتر بتا بگیرم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گذاشتم من که هر روز صدقه میزارم یعنی عمر شادی من همش شش روز بود ..خدایا 😭😭😭 دوستان تورو خدا نفس ...

تورو خدا انقدر بیقراری نکن عزیزم.معلوم میشه نینی خیلی ناز داره.از همین الان بخوای استرس بدی به خودت تا نه ماه که داغون میشی دخترخوب.

خداارحم الراحمینه.این معجزه رو برات حفظ میکنه

یعنی چی تو رو خدا برام توضیح بدین

میگم بتا رشدش کم بود تازه اون ۸۴۰ هم نبود .ولی خب جنینش هیچ مشکلی نداشت خداروشکر.شهریور ماه هم یک سالش میشه.

خب گاهی بعضی جنین ها دیرتر رشد میکنن.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
مگ شما کسی بهت گفته رنجش پایینه ک انقد استرس داری ؟ چرا باید بیخود و بی جهت استرس بگیری  ۸۴۰ ...

قربونت برم الان شش روز از آزمایش اولم گذشته خیلی کم عددش

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
یعنی چی تو رو خدا برام توضیح بدین

عدد بتا هم که بالا رفته.الان چرا آنقدر استرس میدی به خودت؟!

تورو خدا انقدر بیقراری نکن عزیزم.معلوم میشه نینی خیلی ناز داره.از همین الان بخوای استرس بدی به خودت ...

پروانه برام دعا کن التماس دعا دارم ازتون ..دعا کنین خدا برام معجزه کنه یا غریب امام رضا خودت دیدی شهر غریب چقدر گریه کردم برام معجزه کردین ازم نگیرینش😭😭😭

قربونت برم الان شش روز از آزمایش اولم گذشته خیلی کم عددش

دختر چرا اینجوری فک میکنی؟!

داری اشتباه فکر می‌کنی.خودتو عذاب میدی همه ش

چرا بدون دستور پزشکتون هرکار دلتون میخاد میکنید من نمیفهمم  میدونی بیشتر از اون آز که دادی همی ...

می‌دونم هر چی بگی بگو بهم فقط ازتون التماس دعا دارم 😭😭برام دعا کن دعایی از ته دلت بکن بگو برای رقیه معجزه کن