2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم نگران نباش زنگ زدی مرکز ؟ زنگ بزن بپرس ببین از چیه 

اکرم 😭😭😭😭😭😭😭یعنی چی شده اکرم بعد هشت سال بعد اون همه انتقال و دکتر و رفت و آمد گفتم دیگ روزهای خوش منم اومده ..زنگ میزنم تورو خدا برام دعا کن من میمیرم 😭😭😭😭😭

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
گذاشتم من که هر روز صدقه میزارم یعنی عمر شادی من همش شش روز بود ..خدایا 😭😭😭 دوستان تورو خدا نفس ...

فردا زوده عزیزم پس فردا یا دو روز دیگه برو، فردا بری چیزی معلوم نمیشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گذاشتم من که هر روز صدقه میزارم یعنی عمر شادی من همش شش روز بود ..خدایا 😭😭😭 دوستان تورو خدا نفس ...

عزیزم نگران نباش خدا خودش نگه دارشه استرست بدتره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سحر ببین چی شد 😭😭😭😭 رفتم آزمایش دادم بتام از ۸۴۲ اومده به ۹۹۰ سحر من چیکار کنم تو رو خدا برام ...

عزیزم اینقدر زود ناامید نشو دوباره دوروز دیگه تکرار کن یا فردا برو سونو شاید دو قلو بوده یه قل جذب شده توکلت به خدا باشه

خداياشكرت....❤️ 
اکرم 😭😭😭😭😭😭😭یعنی چی شده اکرم بعد هشت سال بعد اون همه انتقال و دکتر و رفت و آمد گفتم دیگ روزها ...

عزیزم قربون دلت بشم نگران نباش خدا خودش داده نمیگیره  شاید دوقلو بودن حرف سحر درسته نگران نباش عزیزم خدا خودش حافظ نی نی ته 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم همون آزمایشگاه اول رفتی؟؟ استرس نده به خودت عزیزم، اصلا چرا رفتی دوباره؟ ممکنه اشتباه آزمایشگا ...

آره همون آزمایشگاه رفتم سحر برام دعا کن حالم و فقط خدا می‌دونه الان😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭قربون خانم ام البنین برم یا حضرت رقیه دلخوشیم و زندگیم رو ازم نگیر من برای این بچه ها چقدر سختی کشیدم فقط خدا می‌دونه😭😭😭😭😭

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

عزیزم هر۴۸ ساعت باید آزمایش بدی،کم به خودت استرس بده،میدونم سخته دست خودت نیست،برو نماز بخون،سوره ی یس بخون ختما،فقط از خدا بخواه،خودتوآروم کن

عزیزم قربون دلت بشم نگران نباش خدا خودش داده نمیگیره  شاید دوقلو بودن حرف سحر درسته نگران نباش ...

انشاالله یا امام جواد هدیه ای که بهم دادی رو ازم نگیر بهم ببخش 😭😭😭😭😭😭

آمپول تاثیرش سریعتره، من تا قبل انتقال آمپول داشتم ولی بعدش پوستم حساسیت داد دکتر دید گفت دیگه نزن ب ...

مگه چندروز قبل انتقال از امپول پرژسترون استفاده میکردی عزیزم؟

خواهر تو رو خدا به خودت استرس نده خدا بزرگه بعد چند روز بتاتو دادی

😭😭😭😭😭پروانه خیلی حالم بده بعد شش روز می‌دونم عددش باید الان خیلی زیاد بود ..یا غریب امام رضا گفتم خدایا شکرت دیگ آواره این شهر و اون شهر نمیشم😭😭😭