2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
عزیزم کمر درد که بخاطر امپول پروژسترونه .دل دردم نشانه خوبیه انشاالله که مامان شدی خااانوووم🥰😍❤️💖

الهی آمین😍😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
فدات عزیزم مامان رقیه سونو به سلامتی کی میری  من که مثبت شدم به توصیه دکترم گفت ۱۷ روز بعد مثب ...

مامان ماهک فدات شم برای بیست و هشتم برام سونو نوشته احتمالا سی ام برم که هفته هفتم میشه به امید خدا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بخاطر اینکه دو روز تعطیل رسمی بود من روز ۱۲ رفتم آزمایش ، حتی مردد بودم که نشون میده یا نه&nbs ...

شماهم لک دیدین؟من با حساب روز انتقالم روز۷بدون اون ۶دیروزم لک دیدم درد پریودی دارم پاهامم سرده دیروژ یه ذره کار کردم میگم لکم از اونه شاید

عزیزم سنگ کیسه صفرا دارم اندازه ش ۱۵ هست  باید عمل بشم ولی دکتر گفت بهتر هست سه ماه دوم عمل بش ...

عزیزدلم اصلا نگران نباش دختر عموی من سنگ کلیه گرفت.دو ماه قبل از زایمان عمل کرد که سنگ رو درآورد.

یکی دیگه از اقوام آپاندیس عمل کرد.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

چقدر دیر میگذره🥴🥺

لیلا جون دیروز همسرم از دکتر پرسیده امروز میشم چهار هفته و پنج روز ..من هفت هفته تموم شه میرم برای س ...

ببخش لیلا اونموقع که میشه شروع هفت هفته میرم یعنی قبل هفت هفته نمیرم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام خانما من دوباره امروز آزمایش دادم بتام شد۲۳۵ روز شانزدهم ام. بنظرتون خوبه؟ روز چهاردهم ۱۱۹ بود

سلام عزیزم خوبی مادر شدنت مبارک تیتذت دو برابر شده و خوبه یعنی رشد داشته 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
گلم منم اصلا لک وترشح واینا نداشتم فقط رو سوم پا وکمر ودلم ضعف شدید داشت دیگه  یکی دوباره درد پ ...

منم میدونم مثبت میشی چون منم ضعف شدید داشتم  بعد پادرد هم داشتم 

شماهم لک دیدین؟من با حساب روز انتقالم روز۷بدون اون ۶دیروزم لک دیدم درد پریودی دارم پاهامم سرده دیروژ ...

دحتر خوب برا چی بی بی انقدر زود میذاری ب خودت استرس میدی 🥲

گفت هیچ چیزی کیفیت تخمک هاتو بالا نمیبره من اراکم.رویان

پس دکترت ببخشید ولی هیچی حالیش نیست اتفاقا خیییییلی ها با تقویتی کیفیتشون بالا رفته مگه اینکه خدایی نکرده مشکلی باشه من سری اول نمیدونستم پیش یه دکتر بی سواد با اینکه فقط تعییین جنسیتم وهییییچ مشکلی ندارم طبیعیم باردار میشم تقویتی نخوردم ۱۵ تا فولیکول شد ۸تا تخمک شد دوتا جنین که اخرم دوتاشم برایه انتقال به درد نخورد سری بعد از دوماه قبل تقویت کردم خدا خیرشون بده به گفته ی دوستان اینجا از ۱۲ تا تخمک ۹تا جنین با کیفیت شد خییییلیا به تقویتی اعتقاد ندارن من همیشه خودم میگیرم میخورم سر خود

سلام دوستان عزیزم ممنون از احوال پرسی  عذر خواهی میکنم تک تک ریپلای نکردم  مرخص شدم دکتر ...

عزیزم ان شاالله که زود خوب شی و نگران نباش حل میشه ب خودت استرس نداه خدا حافظ بچه هات هست 💜

علائم اینا داشتم گفتم بزنم خوشحال شم دپرس شدم بد تر

علائم خوب باشه یعنی تو بدن یه اتفاقایی داره میوفته الانم اون بی بی ات رو فراموش کن کلا تو دیگه از همه عجول تری بذار روزه یازده دوازده بزن