2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
قربونت برم عزیزم مرسی  همش میگم خدایا بعد ۱۳ سال دلمو شاد کردی خودت مراقبشون باش  اله ...

عزمزمه خدا خودش بهت نظر کرده تا آخرشم کنارته اینوبدون وباتمام وجودت حسش کن.

منم ۱۳ ساله.ان شاءالله خدا روسفیدمون کنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الان چند هفتته؟منم یروز قبل عید غدیر بهم وقت سونو داد

لیلا جون دیروز همسرم از دکتر پرسیده امروز میشم چهار هفته و پنج روز ..من هفت هفته تموم شه میرم برای سونو انشاالله..احتمالا سی ام برم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان عزیزم ممنون از احوال پرسی  عذر خواهی میکنم تک تک ریپلای نکردم  مرخص شدم دکتر ...

سلام عزیز دلم، خدا رو شکر که بهتری، ان شاالله که اصلا نیاز به عمل پیدا نکنی و خیلی زود سلامتی کامل رو بدست بیاری 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان عزیزم ممنون از احوال پرسی  عذر خواهی میکنم تک تک ریپلای نکردم  مرخص شدم دکتر ...

ماما ماهک عزیزم خداروشکر که مرخص شدین .. انشاالله بهترین ها رو خدا براتون رقم بزنه و در پناه خودش باشین 🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه روز انتقال حساب نکردم چه میدونم گفتم شاید هاله بندازه 

گلم منم اصلا لک وترشح واینا نداشتم فقط رو سوم پا وکمر ودلم ضعف شدید داشت دیگه  یکی دوباره درد پری این بود علائم من.

من میدونم مثبت میشم     

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ماما ماهک عزیزم خداروشکر که مرخص شدین .. انشاالله بهترین ها رو خدا براتون رقم بزنه و در پناه خودش با ...

فدات عزیزم مامان رقیه سونو به سلامتی کی میری 

من که مثبت شدم به توصیه دکترم گفت ۱۷ روز بعد مثبت شدن رفتم سونو قلب 

خدایا رقیه عزیزم ونی نی بالام صحیح وسالم برای هم حفظ کن الهی آمین   منتظر خبرای خوشتیم باجی &n ...

قربونت برم زینب عزیزم من دورت بگردم بخاطر دل مهربون و بزرگی که داری .. انشاالله خودت هم تا چند روز دیگ با بتای تپل خوشحالمون می‌کنی و دل هممون شاد میشه به حق بزرگی خدا و امام جواد 😍🤲🤲🤲🤲

روز 6دیروز لک دیدم امیدوار بودم هاله بندازه

عزیزم بخاطر اینکه دو روز تعطیل رسمی بود من روز ۱۲ رفتم آزمایش ، حتی مردد بودم که نشون میده یا نه 

الان که برای شما خیلی خیلی زود هست ، انشاءالله مادر شدی 

قربونت برم عزیزم مرسی  همش میگم خدایا بعد ۱۳ سال دلمو شاد کردی خودت مراقبشون باش  اله ...

الهی آمین یا رب العالمین ..مامان ماهک عزیزم منم براتون یه دور صلوات و آیت الکرسی میخونم انشاالله که هیچ اذیتی نداشته باشی و خدا خودش محافظتون باشه 🤲🤲🤲