2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز 6دیروز لک دیدم امیدوار بودم هاله بندازه

عزیزم به محض لانه گزینی که هورمون تو خون نیست.... 

چه برسه هورمون تو ادرار!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم یک هفته قبل انتقال تزریق کردم تا سه ماه باید بزنم دوباره گفت چهارهفته دیگه بیا سر هرماه با ...

یعنی فاصله دو تا سرمت یه ماه میشه درسته؟ 

یعنی لااقل ۲۸ روز شده؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سنگ کیسه صفرا دارم اندازه ش ۱۵ هست  باید عمل بشم ولی دکتر گفت بهتر هست سه ماه دوم عمل بش ...

عزیزم خیلی مواظب خودت وتو دلیت باش امروز برات قرآن میخونم ان شاءالله این مرحله رو بدون هیچ اذیت ونگرانی بگذرونی مامان گلی مهربون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم ازدیشب هرکار کردم نتونستم جواب پیامت و بدم 🤦میگم تو تاحالا هیچ علائمی نداشتی؟الان تو هفته پنج ...

نه والا هیچی هیچی فقط دیشب تخمدان راستم چند تا تیر کوچولو کشید همین ..امروز رفتم بخاطر تیروییدم آزمایش بدم بتا رو هم باهاش دادم ..از دیشب همش خواب می‌دیدم آروم قرار نداشتم صبح زود رفتم ..دوستان عزیزم برام خیلی دعا کنید بتام خوب بالا رفته باشه فداتون بشم من که همیشه پیشم بودین🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲شما آزمایش دادین؟علایمت خوب خداروشکر

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دیروز لک دیدم گفتم حداقل هاله میندازه منفی قاطع بود لکمم به خاطر خم و راست شدنم بود دوتا بلاست انتقا ...

عزیزم اینو نگاه کردی؟؟؟؟ 

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection

نه والا هیچی هیچی فقط دیشب تخمدان راستم چند تا تیر کوچولو کشید همین ..امروز رفتم بخاطر تیروییدم آزما ...

خدایا رقیه عزیزم ونی نی بالام صحیح وسالم برای هم حفظ کن الهی آمین  منتظر خبرای خوشتیم باجی  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
[QUOTE=243403952]عزیزم از همون مارک بی بی چکی که هاله انداخته بود زدی دوباره؟[/QUOT نه هانیل  ج ...

خب خدا رو شکر به این نتیجه رسیدی 😁

آفرین دختر خوب مستقیم برو آزمایش و خوشحالمون کن 😍😍🤲🤲🌹🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خیلی مواظب خودت وتو دلیت باش امروز برات قرآن میخونم ان شاءالله این مرحله رو بدون هیچ اذیت ونگر ...

قربونت برم عزیزم مرسی 

همش میگم خدایا بعد ۱۳ سال دلمو شاد کردی خودت مراقبشون باش 

الهی به حق پنج تن آل عبا دامن همه سبز بشه وتمام  خانمای باردار کنجداشون از هر گزندی در امان باشن 

الهی آمین 

بچه ها دو روز بود گلاب به روتون یبوست شدم. از صبح دل پیچه شدم وبیرون روی انگار شکمم سرماخورده الان ...

به به نوش جااااان 😂 ممکنه از همون باشه عزیزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
جنینام بلاست بودن اخه

خوب عزیرم تو پستی که برات فرستادم تازه اگه لانه گزینیت ۳ روز بعد انتقال باشه ۳ روز طول میکشه تا ترشح هورمون تو خون شروع بشه.... 

اما قابل مشاهده نیست هنوز... 

در ضمن تاکید میکنم👇👇👇👇

خون نه ادرار!!!! 

شما اگه اون لکت برا لانه گزینیه که هنوز چند روز زمان نیاز داری که هورمون ترشح بشه....