2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
وای مرسی ازجوابت چون واسه منم ۲ جعبه پروژسترون نوشته بود پس واسه بعدمثبت شدن هم نوشته من فکرکردم بای ...

اره مثبتم شدی ان شاالله همه داروهاتو ادامه بده حتی بعضی ها امپول هم ندارن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اینجا کسی هست که با دکتر اقصی آی وی اف انجام داده باشه و مثبت شده باشه؟

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
اره مثبتم شدی ان شاالله همه داروهاتو ادامه بده حتی بعضی ها امپول هم ندارن 

مرسی عزیزدلم چشم😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
خونریزی معمولی دو سه روز اول زیاد بعدش کم ☹️

پس نگران نباش مشکلی نیس نیاز ب کورتاژ نداره  کسی ک خیلی ضخیمه خونریزی زیاد داره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم حتماااااااا لازمه0، هم تیروئید هم قند بااااید کنترل بشه وگرنه تاثیرات بدی دارن، اول از هم ...

ینی ۴.۷ بالا ؟؟

ممنون که جوابمو دادین 

وااای منک وقتی ندارم ،،، پریود بشم چند روز دیگ میرم تو سیکل انتقال 

ینی ۴.۷ بالا ؟؟ ممنون که جوابمو دادین  وااای منک وقتی ندارم ،،، پریود بشم چند روز دیگ میرم تو ...

بله عزیزم بالاست، برای انتقال باید زیر ۳ باشه. حتما با دکترت مشورت کن ، قبل انتقال دوباره ازت آزمایش میگیرن. ان شاالله که بهترینها برات رقم بخوره 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها امروز میشه ۲۶ روز که انتقال دادم مثبت شدم خدا روشکر،اما سرما خیلی بدی خوردم گلوم پر از خلط درد میکنه سرفه های بدی دارم دکتر برام سیفیکسیم نوشته میتونم بخورن یا نه؟چیکار کنم،از یه طرف میترسم خطرناک باشه از طرف دیگه میترسم این عفونته از بین نره خطرناک شه جیکار کنم تو رو خدا کمک کنید

سلام خواهر ما خوبیم مرسی از احوالپرسیت خودت چه کارا میکنی  نمیدونم چرا همیشه تو این راه یا نمی ...

انشاله که هرچی خیره پیش بیاد عزیزم،منم هیچی فعلا دارو گیاهی گرفتیم ببینم نتیجه میده یا نه

بچه ها امروز میشه ۲۶ روز که انتقال دادم مثبت شدم خدا روشکر،اما سرما خیلی بدی خوردم گلوم پر از خلط در ...

عزیزم هرچی دکترت برات تجویز می‌کنه حتما مصرف کن، مطمئن باش چیزی که مضر باشه برات تجویز نمیکنه، من هم اوایل بارداری عفونت ادراری داشتم ۱۰ شب سفکسیم بهم داد خدا رو شکر برطرف شد. عفونت برای بارداری خطرناکه. آب نمک قرقره کن خیلی ماثرع، روزی چند بار با آب جوشیده ولرم شده و ترجیحا نمک دریایی قرقره کن

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم